www.hundhjalpen.se    Share

LARISSA

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2011 apr
Tik
46
47
32
62
17
Ja
---

3700 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2017-01-09
2017-01-09

---
bild-1


Vår vackra Larissa hittades vid ca ett års ålder I utkanten av storstaden Constanta. Hit åker personal från hägnet regelbundet för att göra inköp och besöka myndigheter. Ofta följer en upphittad, nödställd hund med tillbaka till hägnet. Nu var det Larissa som hade turen på sin sida. Hon irrade omkring vid kanten av en starkt trafikerad väg och risken var överhängande att hon snart skulle bli påkörd. Man beslöt sig för att fånga in henne och lyckades efter en kort stunds list. Väl i bilen kände man hur mager Larissa var - hon kändes mest som skinn och ben. Veterinären i Cernavoda konfirmerade den svåra undernäringen men i övrigt var Larissa skadefri. På något sätt har denna fantastiska tjej hamnat lite i skymundan i hägnet och därmed inte fått chansen i något adoptionsprogram - men nu blir det ändring. Vi är säkra på att det i Sverige finns just det hem som väntar på att få skämma bort Larissa. Här har vi henne nu!

Larissa charmar alla hon träffar. I hägnet där hon nu bott flera år är hon fullständigt trygg och kan därmed dela med sig av sitt goda humör även till andra. Larissa är kvickt framme och hälsar på alla som har tid och viftar inbjudande på svansen. Lite kel är på sin plats och hon njuter oerhört av att få stå i centrum en stund - något som är så oerhört viktigt för dessa hundar som tillsammans måste dela på så få människor. Larissa trycker sig mjukt mot oss och har sin uppmärksamhet helt fokuserad. Hade hon varit mindre hade hon försökt krypa ner i en ficka för att få fortsätta vara med oss. Det känns svårt att måsta lämna denna kärleksfulla, glada dam för vidare arbete. Hon ser väldigt sorgsen ut när hon förstår att vi måste traska iväg. Även om Larissa är mitt i livet är hon en väldigt pigg och lekfull hund. Personalen berättar att hon älskar stunderna hon får vara i den lilla lekpark som står till hundarnas förfogande. Där utforskar hon varje centimeter på marken för att hålla sig uppdaterad om tillståndet hos de hundar som tidigare vistats där. Larissa leker också gärna med andra hundar som vistas där samtidigt. Hon har ett balanserat temperament och kan tillbringa långa stunder i lugn vila, till synes i egna tankar. Till vår underbara Larissa söker vi nu ett tryggt och kärleksfullt hem där hon får bli en älskad familjemedlem. Hon bor gärna med en trevlig hundkamrat och kan även tänka sig att dela hemmet med en katt.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar mellan 6 och 8 år till 3700 kr.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3