www.hundhjalpen.se    Share

TONI


bild-1


Mitt i kallaste vintern nådde räddningen lille Toni som då bara var en pytteliten valp. Personal från hägnet i Medgidia, som gör regelbundna rundor i staden med omgivningar för att hitta nödställda djur, råkade passera. Man såg den lilla, huttrande valpen hukandes kring några sopcontainers och förstod genast att här hängde livet på en skör tråd. Toni skadade av kölden när han lyftes in i bilen och virades då in i en värmande filt. På vägen tillbaka till hägnet plockades ännu en nödställd hund upp och snart var båda hundarna i trygghet. Lille Toni badades och matades och fick efter veterinärens första koll somna in under en värmelampa, och drömma sig bort från de fasor han utsatts för i sitt unga liv. Toni är nu en valp med aptit på livet och med förhoppning om en resa till fjärran land där hundar är uppskattade.

Toni är en glad spelevink som har anpassat sig fint till livet med andra unga hundar i hägnet. Han tillbringar dagarna med lek och bus och är en riktig rackare på springlekar. I lekparken, som hundarna får besöka dagligen, visar han prov på sin atletiska förmåga och skuttar högt i luften. Toni förstår sig bra på det sociala samspelet hundar emellan, och låter alltid de äldre och mer dominanta hundarna styra och ställa som de vill. Toni har även ett vänligt öga till de katter som bor i hägnet. Med oss tvåbenta är Toni vänlig och inbjuder till lek. Han får följa med på en liten promenad kring hägnet och tycker det är väldigt intressant att få se allt ur en annan synvinkel. Toni har stor potential som framtida familjehund. Till vår charmige unge grabb söker vi nu ett livslångt, tryggt hem där han får växa upp till en stabil och stilig unghund - och där äventyr står på agendan. Toni bor gärna med en pigg och glad hundkamrat.


Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2014 nov
Hane
64
58
37
25
Ja
---

2500 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-05-15
2017-06-15

---


bild-4 bild-5

bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

Bilder från Sverige


bild-2 bild-3

Text från Sverige


Juni 2017:
Toni är ett glatt energiknippe som gärna vill vara med där det händer saker. En sprallig kille, alert och förväntansfull på livet! Han älskar att få springa och tycker att skogen är underbar. Efter en dag i skogen med spring, sök och spår-lekar somnar han nöjt i soffan, helst så nära som möjligt.
Toni funkar bra i olika miljöer och är verkligen en toppenkille! Barn under tonåren bör ej finnas i hemmet.