www.hundhjalpen.se    Share

STERE

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2013 aug
Hane
58
51
39
25,5
Ja
---

2500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-11-25
2015-12-21

---
bild-1


Några dagar före jul fick en bonde utanför Medgidia oönskad "tillökning". Någon, troligtvis från staden, hade lämnat av ett gäng unga hundbröder på gården, ännu ett sätt att göra sig av med ansvaret för hundarna. Bonden som redan hade egna hundar såg ingen möjlighet att ta hand om flera så han ringde till hägnet och förklarade situationen. I julens anda erbjöds givetvis bröderna plats i "härbärget" och där har de fått växa upp i trygghet. Stere och de övriga var som alla inkommande hundar magra och eländiga, men hade ändå livskraft och tog snabbt för sig. Vi presenterar nu för Hundhjälpens alla vänner vår stilige Stere som inte alls trivs i den begränsade hägnmiljön och är en av de hundar som har det allra största behovet att snabbt få resa därifrån. Stere är resklar och väntar ivrigt på att bli upptäckt.

Stere är en glad och sprallig kille som älskar att leka. När våra besökare närmar sig syns glädjen hos Stere i hela kroppen - det enda som fattas är den viftande svansen - vilken han saknar. Stere kommer springande och överöser alla med kärleksbetygelser och glada frustanden. Det här är en pigg och aktiv kille som kommer att älska svenskt friluftsliv och äventyr i markerna. Han har potential att bli världens bäste följeslagarare. När vi går till lekparken är Stere stjärnan. Han springer så grästuvorna sprutar och sjunker då och då ner bredvid oss för att ta igen sig lite. Vi avslutar med en liten koppelpromenad där Stere njuter av att få lämna den instängda miljön i hägnet och sniffa på omvärlden Vi upplever honom som extremt klipsk och lyhörd. Bland de andra hundarna har han kamrater av båda könen. Han har en stark personlighet som gör att de andra hundarna respekterar honom. De katter som finns i hägnet har snusats på utan åtgärd. Till vår glade busgrabb Stere söker vi nu ett tryggt och kärleksfullt hem där man tillbringar mycket tid i våra marker och där spännande äventyr står på agendan. Däremellan kommer Stere att slappna av i TV-soffan. Stere vill inte bo alltför centralt och kan tänka sig bo som ensam hund eller tillsammans med en trevlig tik. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet. Obs att Steres situation i hägnet är mycket svår och vi hoppas därför att han ska få resa så fort som möjligt.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

2015-12-21: Stere är sponsrad med 2700 kr i samband med Vinterkampanjen. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 2500 kr.
Stere är fullt sponsrad!