www.hundhjalpen.se    Share

LIZZY

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2013 feb
Tik
27
38
25
41
6,5
Ja
---

5200 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2016-07-06
2016-07-06

---
bild-1


Vår lilla Lizzy har svenska Jennifer som arbetar som adoptionsansvarig vid hägnen att tacka för sin räddning. Jennifer var på väg i bil från Cernavoda till Footprints of Joy som ligger några kilometer utanför staden. När hon passerade ett utsatt område såg hon vid vägkanten lilla Lizzy, som mödosamt traskade fram i värmen. Lizzy bestod i princip av en smutsig, ihoptovad päls full av fästingar. Lilla tjejen plockades in i bilen och så var det bara att vända åter till Cernavoda och veterinärkliniken där. Det tog en stund att hitta Lizzy under alla tovor, men till sist hade man en väldigt söt liten tik på undersökningsbordet. Lizzy hade inga skador, men har några små deformationer på sina tassar, dock inget som bekommer henne. Lizzy är nu i färd med att återhämta sig då hon hör till det lyckliga fåtal hundar som har "hittat hem" redan före hon tagits in i adoptionsprogrammet. Snart flyger hon till sitt nya hem. Lizzy är en oerhört vänlig och glad liten tjej som alla tar till sitt hjärta. Hon älskar att mysa och få stå i centrum, så givetvis ägnas hon lite extra kvalitetstid emellanåt. Då lyser ögonen av glädje och den lilla svansen viftar ivrigt. Ännu gladare blir hon när hon får gå på en liten promenad och snusa på omgivningarna. Sedan sitter hon gärna lugnt och diskuterar livet med oss. Hon har snabbt hittat några goda vänner bland de andra hundarna - men håller sig ifrån de stora hundarna som hon upplever som lite skrämmande. Lizzy har även vänligt hälsat på några omhändertagna katter. Lizzy kommer att bli en underbar familjehund / bästa vän. Vi önskar henne lycka till i sitt nya hem i Sverige.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

Bilder från Sverige

bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

Text från Sverige

"Smulan här, eller ja, ni känner ju mig som Lizzy. Nu har jag varit i Sverige i en månad och jag tycker att det är dax för en liten uppdatering! När jag först kom till Sverige, så var jag rätt försiktig av mig...var så himla mkt nya saker att undersöka!! Och helt plötsligt fanns det en hel familj runt omkring mig, 2 stora saker (tror de kallar sig för människor...) och 3 mindre..hmm och så 2 andra hundar, lakrits och caramell heter de visst..hundarna var jätteläskiga! De ville nosa och ha sig, det tyckte jag först var läskigt, dagen efter lekte vi i trädgården, det var kul!! Jag passade på och kolla om husse och matte hade rymningssäkrat trädgården...där fick de minsann bakläxa...hehe...

Alltså i det här landet serveras det god mat (tror minsann att jag har lagt på mig lite... och man får härliga promenader, mest älskar jag när matte tar med oss till skogen och så får man tuggben varje gång vi har varit ute och gått!! Smaskens! Jag tycker bra om hela min familj, men matte är klart bäst! Sover gör jag helst vid mattes huvud, det är så mysigt!

Mkt närhet och kel vill jag ha! Typ hela tiden!! Matte brukar jag ha stenkoll på, går hon nånstans, så springer jag snabbt efter och kollar vad hon gör. Familjen säger att jag beter mig som en valp...förstår inte riktigt vad de menar...att tugga sönder lite småleksaker och gillar att bitas i händer och armar (lek) tillhör väl livet!! Kul är det iaf! Första badet var lite läskigt, men jag kom snabbt på att det var rätt skönt..sen "putsade" matte oss..härligt..de tycker visst att jag fäller....jaja, lite hår här och där gör bara det mer gemytligt. Vi (jag och mina nya hundkompisar) är inte mkt själva, kanske ca 10 h totalt i v, matte börjar jobba först på eftermiddagen och husse kommer hem vid 16.30, ibland kommer det största av barnen hem vid 14.30. Men om de lämnar oss i mer än 2 h, så passar jag på att lämna en liten present i köket...hehe...kan de gott ha om de åker iväg utan oss! Och jag ser så klart helt oskyldig ut när de kommer hem... bra att ha hundkompisar att skylla på...även om matte inte går på det..

Hundsängar finns lite överallt, köket, hallen, sovrummet och kontoret, men den stora sängen i sovrummet är klart bäst! Jag ÄLSKAR att ha SOVMORGON!! Är så skönt!! Matte brukar få "tvinga" upp mig på morgnarna

Nu mina vänner så är jag HEMMA!! Och här stannar jag!