www.hundhjalpen.se    Share

GENIE

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2008 sep
Tik
65
60
51
88
47
Ja
---

2600 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2016-04-04
2016-04-04

---
bild-1


Vår fluffiga Genie hör till de hundar som saknar bakgrundshistoria annat än att de hittats på gatan. Genie observerades i de centrala delarna av staden Cernavoda. Personalen vid hägnen har ganska bra koll på vilka hundar som faktiskt har ägare ( de springer oftast också lösa i samhället ) och vilka som är hemlösa. Genie var en nykomling som man inte kände igen. Hon var mer gråbrun än vit av all smuts och när hon väl hämtats till hägnet kände man att under den tjocka pälsen fanns inte mycket till hund. Genie hade säkerligen svultit en längre tid. Hon fick en god matportion och sedan ett bad innan veterinären tog en titt på henne. Genie var frisk och utan skador, men i ett förskräckligt skick. Hon fick vila ut, äta näringsrikt och pysslas om några veckor innan hon introducerades till sina nya kamrater i en inhägnad. Den heta sommaren är tuff för en lite äldre tjej med Genies päls - så vi hoppas kunna erbjuda henne flygresan till Sverige innan sommarhettan sätter in.

Genie är en människokär isbjörn med lugnt och behagligt temperament. Hon älskar att umgås och visar med hela kroppen att hon är väldigt förtjust i oss - och ber om lite kliande och kramande. Ögonen strålar av lycka och hon rullar efter en stund runt på rygg och vill få även magen kliad. Genie är vänligheten själv och har inte så stora krav på livet annat än ett kärleksfullt bemötande, mysiga promenader och gärna en egen trädgård där hon får mysa såväl sommar som vinter. Hon är snäll med alla de andra hundarna i sin grupp och har överseende med deras ungdomliga busande. Själv föredrar hon att stillsamt strosa runt varvat med lugnt filosoferande. Genie har fått träffa några av de katter som bor i hägnet och har snusat vänligt på dem. Till vår söta Genie söker vi nu ett livslångt hem fyllt av kärlek och omtanke, ett hem där hon får bli väldigt viktig. Genie kan tänka sig bo som ensam hund om någon har mycket tid att ägna henne, men delar även gärna hemmet med en trevlig hundkamrat.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar över 8 år till 2600 kr.bild-2 bild-3

bild-2 bild-3