www.hundhjalpen.se    Share

FAVELA

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2015 apr
Tik
50
53
33
18
Ja
---

2900 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-11-10
2016-03-07

---
bild-1


Många hundar håller till kring kärnkraftverket i Cernavoda. Där finns en del utländsk personal samt välutbildade inhemska tekniker - alla med en något humanare djursyn. Mat sätts emellanåt ut till svältande hundar. Här fanns plötsligt Flavia en dag, tillsammans med sina små valpar, noggrant placerade i ett buskage för att undgå upptäckt. Stället är trots allt ingen bra miljö för småttingar som lätt kan bli attackerade av andra hundar - så personalen ringde till hägnet och bad om hjälp för den lilla familjen. Man ryckte därifrån ut med bil omgående och hämtade in Flavia och hennes fem valpar. Dessa var vid tillfället endast ca fem veckor gamla, men var väl omskötta av sin mamma. Överlevnadschansen hos så unga hundar är i Rumänien extremt låg - men här lyckades mot alla odds samtliga fem klara livhanken. Mamma Flavia finns redan i ett gott hem i Sverige och nu hoppas vi få se hennes fem underbara småttingar få samma härliga framtid. Vi presenterar för Hundhjälpen de tre syskon som ännu letar egna hem.

FAVELA
Söta Favela är en väldigt mjuk och lite försiktig tjej. Hon är pigg och lekfull och älskar att springa och busa tillsammans med syskonen och andra unga hundar. Hon har försiktigt snusat på katter. Favela vill bo i ett lugnt hem.

FLOPSY
Unga Flopsy har inte många sorger i livet. Med så många lekfulla syskon och andra hundar runtomkring är det fullt upp hela dagarna. Flopsy söker gärna kontakt med både personalen och besökare och har även blivit väldigt förtjust i de katter hon träffat.

URSU
Pigga Ursu har fullt upp hela dagarna med att hålla reda på alla busiga systrar. Han är pigg och glad och älskar att interagera med både människor och andra hundar, samt en och annan katt.

Obs att detta är unga hundar som kommer att växa ytterligare. Mått och vikt är vid ca 11 månaders ålder och de kan komma att växa något ytterligare.
Samtliga "tonåringar" söker trygga och kärleksfulla hem, gärna med stöd av en trevlig hundkamrat. Vi tror att samtliga hundar kommer att kunna bo med katter. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmen.
Till rara Favela söker vi ett hem med lite extra förståelse och vilja att hjälpa henne att stärka sitt självförtroende i egen takt.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

bild-2 bild-3


2016-03-07: Favela är sponsrad med 2300 kr i samband med Vinterkampanjen. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 2900 kr.