www.hundhjalpen.se    Share

BUSTER

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2015 jun
Hane
52
47
35
59
19
Ja
---

5200 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2016-07-06
2016-10-31

---
bild-1


Vår stilige Buster var bara dryga tre månader gammal när han observerades i de centrala delarna av staden Cernavoda. Han traskade håglöst omkring och verkade inte förstå var han befann sig. Det får oss att tro att någon utifrån "dumpat" honom i staden, ett inte ovanligt förfarande. SaveTheDogs är kända vida omkring och människor från omgivande byar och städer lämnar ofta nattetid av hundar, tyvärr vind för våg, kanske i förhoppningen att de så småningom ska omhändertas. Buster hade turen på sin sida och en av hägnets duktiga hundfångare hade inget problem alls att "fånga" honom. Buster kröp faktiskt självmant upp i famnen på honom. Buster fick efter de inledande procedurerna flytta in bland andra unga hundar i hägnet. Från att ha varit en utsvulten, mager valp har han vuxit upp till en frisk och välmående unghund med stor aptit på livet. Hägnlivet är dock inget som passar honom, utan han är en av de hundar som har ett mycket stort behov av att få resa snarast möjligt till sitt alldeles egna hem hos någon av Hundhjälpens vänner.

Buster har unghundens enorma nyfikenhet och energi. Han är extremt människovänlig och tar varje tillfälle som bjuds till att umgås och hitta på något roligt. Han älskar att gå på promenad så det är det första vi gör när vi presenterats för varandra. Buster skuttar glatt vid sidan och tycker den relativa friheten utanför inhägnaden är helt underbar. Han spanar in omgivningen med stort intresse och vi ser tydligt hur uppmärksam han är. Han är även väldigt lyhörd för oss och håller hela tiden ett öga på vad vi kan tänkas vilja förmedla. Buster är en väldigt klipsk hund som kommer att trivas bra i ett hem där dagliga spännande aktiviteter står på schemat, både i markerna och så lite tankenötter. Han trivs inte i hägnet där han inte kan få den uppmärksamhet han behöver och där trängseln bland hundarna ofta är stor. Buster behöver helt enkelt lite mer egen yta. Till vår sprattlige Buster söker vi nu snarast ett tryggt och varmt välkomnande hem där han ägnas mycket tid och får den stimulans han vill ha. Barn under tonåren bör inte finnas i hemmet. Finns en hundkamrat bör det vara en stabil tik som vet "var skåpet ska stå". Buster har träffat katter i hägnet och varit intresserad av att leka med dem - men noteras bör att han är ganska burdus.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3


Bilder från Sverige

bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

Text från Sverige

2016 oktober:
Buster är en positiv och glad kille med bra självförtroende. Han är mycket social och gosig och slösar gärna med sina pussar. Han verkar inte vara rädd för något direkt, utom möjligtvis att gå ut själv i mörker, då han vill ha sällskap av människa. Buster kommer direkt från hägnet och han bor sedan några dagar tillbaka för första gången inomhus i ett möblerat hem. Han har redan anpassat sig bra och lärt sig många nya rutiner, med hjälpa av våra egna sex hundar, som han funkade bra ihop med från första stund. Han är lyhörd och mycket lättlärd och han går lös på vår stora inhägnade tomt, där det också finns frigående höns. På inkallning kommer han glatt springande direkt. Han roar sig gärna själv med leksaker han "lånat" från en av våra andra hundar. Han har inte svårt att koppla av och sover dessutom bra om natten. Han är helt rumsren.
Buster är en riktig guld-hund som verkligen vill bli någons allra bästa kompis!