www.hundhjalpen.se    Share

ARIA

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Bröst cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2009 okt
Tik
57
49
37
70
25
Ja
---

2500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2016-03-09
2016-05-01

---
bild-1


Aria kan ha levt på gatan I flera år före hon omhändertogs. Hon påträffades i höstas i staden Medgidia av personal från SaveTheDogs. Hunden var okänd för dem och de såg hur hon förgäves kämpade för att få ut något ätbart ur en sopcontainer. Aria hoppade mot den och försökte på alla sätt få tag i något hörn från en plastsäck för att få ner den på marken och undersöka innehållet. Hon var verkligen i behov av något ätbart. Personalen såg att hon var ohyggligt mager och hade definitivt inte kroppsreserver för att klara den kommande vintern. Med lite godsaker lyckades man locka till sig Aria som lät sig fångas och bäras till bilen. Hon togs om hand vid hägnet och är nu vid god fysik och hälsa, mycket tillgiven personalen. Aria hoppas att som så många av kamraterna, få den efterlängtade flygbiljetten till ett alldeles eget hem med egna människor att ta hand om.

Aria är vänligheten själv när hon kommer fram för att hälsa. Hon är hjärtlig och glad, visar oss hur välkomna vi är och att hon uppskattar den tid vi ägnar henne - och visst uppskattar vi den tiden också. Aria är väldigt människokär och rar. Hon trycker sig tätt mot oss och tittar uppfordrande - "ni tänker väl inte gå?". Vi går med henne till lekparken och där visar hon att lite bus är helt på sin plats, fast hon är en mogen dam. Hon välkomnar andra hundar in i leken också men är noga med att titt som tätt svansa tillbaka till oss och mysa lite. Hon har en god social kompetens i hundvärlden och många goda vänner. Aria har fått träffa några av de katter som bor i hägnet och var inte speciellt intresserad av dem. Till vår vackra Aria söker vi nu ett tryggt och kärleksfullt hem där hon hjärtligt välkomnas. Hon bor gärna med en trevlig hundkamrat.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar mellan 6 och 8 år till 3700 kr.


bild-2 bild-3

bild-2 bild-32016-04-05: Aria är sponsrad med 2100 kr i samband med Vinterkampanjen. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 2600 kr.
2016-04-12: Aria är sponsrad med 100 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 2500 kr.

Aria är full sponsrad