www.hundhjalpen.se    Share

SIRI

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2011 aug
Tik
47
55
38
17
Ja
---

2500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-11-04
2016-08-04

---
bild-1


Siri hittades under vedervärdiga förhållanden i staden Medgidia. Att någon kunnat göra något så elakt är helt ofattbart. Denna underbara tik hittades med sina sex nyfödda valpar i en sopcontainer - och nej - de hade inte kunnat ta sig dit själv. Någon hade alltså "kastat bort" dem. Tack och lov fanns en uppmärksam förbipasserande som hörde gnyenden från containern, kikade ner i den och såg den stackars familjen. Kvinnan grät när hon mötte Siris blick. Personal från hägnet ryckte ut i ilfart och Siri och alla valparna fördes omgående till hägnet. Valparna var mycket illa däran och endast två överlevde de första dygnen. Siri skötte dem alla så gott hon kunde och sörjde allteftersom skaran decimerades. De två överlevande valparna mår bra och kommer så småningom att sättas med i ett internationellt adoptionsprogram. För Hundhjälpens vänner presenterar vi nu Siri - som så innerligt förtjänar ett nytt liv - en ny chans. Var finns hennes evighetshem?

Siri är en oerhört social och vänlig tik. Hon älskar alla snälla människor - och alla människor älskar Siri. Hon är glad och entusiastisk och inbjuder gärna till lite trevlig samvaro. Livet i hägnet är ganska trist för denna glada tik. Det bästa hon vet är att få gå ut och promenera - och man försöker tillgodose detta så ofta man bara kan. Siri spatserar på och ser väldigt stolt ut. Hon är pigg och aktiv - men har också en lugn ådra och kan konsten att koppla av och bara mysa. När vi vilar en stund rullar hon runt i gräset och ser ut att må riktigt gott. Därefter ligger hon lugnt och betraktar omgivningen - så nära oss som det bara går. Siri är även väldigt social i hundsällskap. Hon är vänlig mot alla hundar hon träffar och inbjuder dem gärna till lek. Katter förstår hon sig inte riktigt på än. Till vår älskade Siri söker vi nu ett livslångt, kärleksfullt hem där hon äntligen får den närhet hon så längtar efter. Hon vill gärna gå ut på långa, spännande äventyr i skog och mark. Siri vill bo som ensam hund i sitt nya hem.bild-2 bild-3

bild-2 bild-3

Bilder från Sverige


bild-2 bild-3

Text från Sverige


Januari 2016:
Siri är verkligen en riktigt gosig hund som sprudlar av energi och det märks att hon gillar att röra på sig, hon kommer säkert att bli en alldeles utmärkt motionskamrat framöver. Hon är lekfull men kan även koppla av för mys, som den lilla kelgrisen hon är. Det här är en mycket smart och nyfiken tjej som kommer att trivas som bäst hos en ganska aktiv person som är intresserad av att träna - kanske agility eller spår kan vara något för Siri?
Siri bor gärna med en snäll och rolig hundkompis men katter bör inte finnas i det nya hemmet då Siri inte riktigt förstår sig på dem.