www.hundhjalpen.se    Share

SHYLLA


bild-1


En mycket upprörd rektor vid en skola i Cernavoda ringde till hägnet och klagade över en hund som uppehöll sig kring skolgården. Han krävde att den omedelbart skulle avlägsnas innan den ställde till något, för annars skulle det sluta illa. Ett sådant hot måste tas på allvar, då hunden annars kan t ex förgiftas eller skjutas. Rektorns klagomål var nog lite överdrivna för när personal från hägnet kom för att hämta hunden möttes de av den översvallande glada Shylla - som mer eller mindre kastade sig i famnen på dem. Hon fick följa med till hägnet och väntar där tålmodigt till att få lämna landet och komma till en för hundar bättre värld någon annanstans.

Shylla älskar alla snälla människor. Den lilla svansen viftar ivrigt när vi närmar oss och glädjen lyser ur hennes ögon. Hon är glad och vänlig och har ett mycket tillmötesgående sätt där hon gör sitt bästa för att visa att hon är en bra kamrat. Till temperamentet är hon balanserad. Hon är mitt i de lekar som bjuds i lekparken och väljs ofta av de andra hundarna som "bästis". I sin inhägnad väntar hon lugnt på bättre tider. Hon har goda sociala färdigheter i hundvärlden och för sig galant i olika grupperingar. Shylla har träffat några av de katter som bor i hägnet och nosat vänligt på dem. Till denna underbara tjej söker vi nu ett livlångt, gott hem där hon får bli mycket viktig och där ägarna gärna tillbringar fritiden i skog och mark. Schylla bor gärna med en pigg och glad hundkamrat.

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2010 aug
Tik
51
53
42
16
Ja
---

4200 kr*

---
---
---

2015-02-08


bild-2 bild-3

bild-4 bild-52015-01-06: Shylla är sponsrad av M. Å. med 1000 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4200 kr.