www.hundhjalpen.se    Share

OTTAVIO


bild-1


Vår käre Ottavio höll till kring en skola i staden Cernavoda. Han matades av barnen och några av lärarna där. Ottavio var snäll och vänlig och många av barnen var hans goda vänner. Det fanns dock bland skolpersonalen de som retade sig på hunden som alltid höll till på skolgården och krävde att den skulle bort - annars skulle de själva se till att få bort honom. Hägnet kontaktades och en chaufför skickades ut. Att "fånga" Ottavio var ingen konst - han kom själv fram och snusade kring chaufförens fickor för att se om även han kunde tänkas ha något att bjuda på. Ottavio har sedan fått vänta länge i hägnet - men har nu haft turen att upptäckas av en av våra resenärer - och därefter omgående bokas av ett välkomnande hem. Ottavio fick vänta på lyckan i livet - men nu är den på G. Snart reser Ottavio till sitt nya, härliga liv.

Ottavio är en hjärtegod grabb. Han är vänlig med alla och kommer fram för att visa hur snäll han är. Eftersom han är en äldre hund värdesätter han lugn och ro, men tycker det är väldans spännande och roligt med små promenader. Han går värdigt och stolt bredvid "sin" människa. Ottavio är god vän med alla de andra hundarna men håller sig undan när det går lite för vilt till. Med sitt vänliga sätt tror vi att han även kommer att kunna trivas med katter. Vi önskar nu snart Ottavio välkommen till Sverige! Äntligen ska livet bli toppen!

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är över 8 år till 2600 kr.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2004
Hane
55
57
37
20
Ja
---

2600 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-07-19
2015-07-19

---


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3