www.hundhjalpen.se    Share

NONA


bild-1


Nona var utsvulten och hade sökt sig till ett marknadsområde i staden Medgidia. Hon försökte förtvivlat uppvakta säljarna att slänga till henne en godbit men de blev bara irriterade och sjasade bort henne. Nona återkom gång på gång och folk började sparka efter henne. Som tur var fanns en person från hägnet på plats för att göra inköp. Hon ringde bums en kollega som kom körande och tillsammans lyckades man locka till sig Nona och lyfta in henne i bilen. När man kom fram till hägnet fick Nona den efterlängtade matskålen och sedan ett varmt bad - hon var små smutsig att hon såg ut som en lertova. Under pälsen upptäcktes då en mycket, mycket tunn hund som utan tvivel hade svultit ett bra tag. Nona har nu återfått sin hälsa och vill inget hellre än att få åka till snälla människor i Sverige.

Nona är en trevlig och snäll hund som mest av allt vill ta del av lite vänligheter. Hon kollar in oss en kort stund men beslutar snabbt at vi är av den snälla sorten. Nona stryker sig mot oss och hade hon varit en katt hade vi hört henne spinna. Hon är mycket mjuk i sin kontakt. Nona är lugn och balanserad. Hon kan ligga i timmar och titta på omgivningarna och har även annars ett mycket belevat sätt. Vilda lekar är inget som lockar - utan här har vi snarare en dam som kommer att älska lugna, trevliga promenader i skogar och parker. Däremellan nöjer hon sig med lugn samvaro hemma. Hon pockar inte på uppmärksamhet utan bara "är med", bredvid. Nona är god vän med de andra hundarna i sin grupp och vi tror att hon även kan bli vän med en katt. Till vår rara Nona söker vi nu ett lugnt och kärleksfulle hem där hon får bo livet ut. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet. Nona bor gärna med en snäll hundkamrat.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3700 kr.

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2009 feb
Tik
54
63
38
19,5
Ja
---

3700 kr*

---
---
---

2015-04-12


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5Ankomstbilder


bild-2 bild-4