www.hundhjalpen.se    Share

MORGAN


bild-1


Vid hägnet i Cernavoda nåddes man av ett telefonsamtal från en upprörd kvinna. Hon hard en tik med nyfödda valpar och tiken försvarade valparna. Personal från hägnet begav sig till kvinnan för att kunna bistå med rådgivning men insåg snabbt att det här inte var ett lämpligt ställer för vare sig tik eller valpar. Tiken var rädd själv och rädd att någon skulle skada valparna. Kvinnan hade tre vilda, högljudda barn som ideligen ville lyfta valparna. Varje gång morrade Belle, mamman, och då slog och sparkade barnen efter henne. Mannen ingrep - och slog Belle även han - inför SaveTheDogs personal. Efter hot om polisanmälan fick man ta med sig den lilla familjen men även i hägnet var Belle skräckslagen och morrade när någon närmade sig valparna. Daniela som arbetar vid hägnet beslöt sig att handgripligen hjälpa Belle och småttingarna. Hon tog dem med hem och lät den växa upp där tills valparna var stora nog att kunna klara hägn-miljön. Belle som nu kände sig trygg slappnade av och lät Daniela utan problem hantera småttingarna. För Hundhjälpens alla vänner presenterar vi nu hela den lilla familjen. Bröderna Freddy, Tristan och Colin är redan på väg till goda hem i Sverige. Den femte brodern Pufesu huserar redan i Schweiz. Nu hoppas vi på samma tur för vår underbare Morgan och mamma Belle.

Morgan fick inte en idealisk start i livet, men hade en mamma som kämpade för honom och bröderna. Daniela likaså. Morgan har nu återgäldat detta genom en härlig personlighet. Han är som många unga hundar relativt sorglös och ser livet som ett stort glädjeämne. Han är glad och lekfull och busar lika gärna med oss och personalen som med sina bröder. Det är full rulle och sedan trasslar ungdomarna ihop sig och ramlar i en härlig hög med ben och svansar åt alla håll. Morgan är godmodig och lättsam och vi ser honom som en framtida härlig familjehund. För hans räkning söker vi nu ett livslångt, kärleksfullt hem där han tas emot med öppna armar och visas hundlivets goda varje dag. Ung och oerfaren som han är skulle Morgan uppskatta stöd från en stabil och snäll hund i hemmet. Han har även i hägnet träffat katter och det har förlöpt utan incident.

Läs även våra krav och garantier.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2013 apr
Hane
47
55
36
16
Ja
---

4200 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

2015-06-12

2015-05-17


db04 bild-5

bild-2 bild-3


Ankomstbilder Arlanda


bild-4 bild-5

Bilder från Sverigebild-4 bild-5

bild-4 bild-5

bild-4 bild-5

bild-4 bild-5

bild-4 bild-5

bild-4 bild-5

bild-4 bild-5Text från Sverige


2015 juni:
Morgan har fasat in bra här bland våra fem hundar, en katt och ett gäng höns, som går fria tillsammans med hundarna på den inhägnade tomten. Morgan är en riktigt gosig nallebjörn, som gärna sätter sig i ens knä och låter sig kramas. Han älskar det friska utelivet och promenader är spännande. Utomhus ligger han gärna på vår altan och filosoferar - om han inte springer runt för att hålla koll på vad som sker i omgivningen eller leker med en av de andra hundarna. Han kan sitt namn och han kommer när man kallar på honom. Ett liv på landet skulle nog passa den här grabben och gärna tillsammans med en livserfaren hundkompis.

2015 juli:
Morgan har gjort stora framsteg de senaste veckorna. Han gillar numera att softa inomhus och han rör sig fritt på egen tass i hela huset. Han har på eget initiativ bestämt sig för att hänga med ner till tv-soffan med övriga gänget. Han vet vilken plats som är hans, efter tillrättavisningar från de andra hundarna. Djurprogram är favoriten - då tittar han och ger emellanåt kommentarer. Han har fått bekanta sig med vattnet i en sjö, vilket var både spännande och läskigt.Han är väldigt nyfiken av sig under våra promenader och det händer att han ställer sig på bakbenen för att se litet bättre. Han kan stå så länge och titta. Morgan är väldigt smart och dessutom lättlärd och vi hoppas han får en egen familj snart, där han kan få den uppmärksamhet han behöver och där man har möjlighet att utnyttja hans potential.


2015-03-14: Morgan är sponsrad av Peder Lanefelt med 200 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 5000 kr.
2015-03-22: Morgan är sponsrad av Carina Palmqvist med 100 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4900 kr.
2015-04-01: Morgan är sponsrad av K. A. med 50 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4850 kr.
2015-07-17: Morgan är sponsrad av C. T. med 300 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4200 kr.