www.hundhjalpen.se    Share

MIRA


bild-1


Några djurvänner i staden Medgidia hittade lilla Mira mitt i staden, bredvid en hårt trafikerad väg. Hon var då bara en liten valp på ca 8 veckor. Man sökte under bilar och buskage i närheten för att hitta hennes familj men inga andra hundar hittades. Man beslöt då att åka med Mira till SaveTheDogs hägn utanför staden - för att ge henne chansen till överlevnad och så småningom ett bättre liv. Där togs hon givetvis om hand omgående och de vanliga ankomstprocedurerna följdes av den obligatoriska karantänvistelsen innan hon släpptes ut bland de andra mycket unga valparna. Mira har vuxit upp till en vacker, ung tjej och hennes förhoppningar står nu till Hundhjälpen och Sverige.

Mira är en mycket trevlig ungtik. Hon gör gärna vår bekantskap men vill gärna kolla in oss några minuter först för att vara säker på att vi är av den snälla typen. Sedan får vi krama och kela hur mycket vi vill - tills något roligare dyker upp bland kamraterna. Mira leker och busar med sina vänner och hon är en populär tjej som inbjuds av de andra hundarna till aktivitet. Hon har även träffat de katter som bor i hägnet och mötet har förlöpt bra. Mira är balanserad till sitt temperament och mycket mjuk och vänlig. Vi söker nu till vår underbara Mira ett livslångt, kärleksfullt hem där hon tas emot som en prinsessa. Mira bor mycket gärna med en snäll hundkamrat som kan hjälpa henne tillrätta i det nya livet. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.


Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2013 jun
Tik
50
54
34
12
Ja
Mira saknar svans

3500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

2015-06-12

2016-03-17


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5
Bilder från Arlanda


bild-2 bild-4Bilder från Sverigebild-4 bild-5

bild-4 bild-5


Text från Sverige


2015 juni:
Mira är en jättego och gullig tjej som trivs som bäst när det är lugnt runt om kring henne. Nya saker kan uppfattas som läskiga i början men när hon fått upptäcka dom i lugn och ro går det bra. Hon har mycket spring i benen och skulle älska att så småning om få springa och busa av sig på något säkert, inhägnat ställe ihop med en glad hundkompis.
I det nya hemmet bör det finnas en trygg och snäll hundkompis, som kan agera mentor åt Mira. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.

2015-05-31: Mira är sponsrad av G. F. med 100 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4400 kr.