www.hundhjalpen.se    Share

GALI


bild-1


Mitt i kallaste vintern föddes vår lilla Gali, var vet ingen. Hennes historia börjar en kylig morgon i mars, när hon var ca 10 veckor gammal. Då upptäcktes den pyttelilla valpen utanför en fabrik i utkanten av staden Medgidia. Inga andra hundar fanns i närheten och Gali hade nog inte på egen hand hamnat där. Hon var extremt ynklig och svag - inte ett kvidande hördes från den lilla trasan till hund. En vänlig fabriksarbetare lade hunden i en kartong på en handduk och ringde till hägnet där man genast förstod att det var bråttom. Inom någon timme låg Gali på undersökningsbordet hos veterinären, med ett dropp som långsamt skänkte liv till den lilla stackaren. Hon intensiv-vårdades under en vecka men sedan stod det klart att krisen var över. Gali har återhämtat sig från sin fruktansvärda start i livet och hoppas att få välkomnas av ett alldeles eget hem i Sverige.

Gali är en av de hundar som skulle behöva få lämna hägnet snarast då hon behöver trygghet / närhet i stora mått. Personalen i hägnet gör sitt bästa, men hundratals hundar pockar på uppmärksamhet och arbetstempot är högt. Gali har inte riktigt fått chansen och är fortfarande rädd för alla nya människor och har heller inte hittat någon favorit bland personalen. Detta gör att hon långsamt tynar bort i sin ensamhet - och vi ser en sorg i hennes blick när hon betraktar de andra hundarnas glädje när de får busa med personalen. Gali är god vän med de andra småhundarna - men liten som hon är känner hon sig lite osäker bland de större hundarna. Hon har fått snusa lite på katterna som bor i hägnet och var då både nyfiken och vänlig. Gali har en lätt luxation på båda sina bakknän, men inte till den grad att operation bedömts nödvändig. Då hon i och med detta räknas som en av våra "handikappade" hundar gäller särskilda villkor för hennes överlåtelse, läs mer här.
Till vår blyga lilla viol, Gali, söker vi nu ett mycket speciellt hem som vill ge henne allt av livets goda. Stor hänsyn måste kunna tas till hennes rädslor och hon får aldrig stressas av höga krav. Allt måste få ta sin tid. Det ska bara finnas vuxna boendes i hemmet och en liten, snäll hund som stöd är ett måste. Hemmet ska vara beläget i lugn miljö.

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2013 jan
Tik
25
34
24
4,5
Ja
---

2600 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-07-20
2015-07-27

---


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3