www.hundhjalpen.se    Share

BOBBY


bild-1


Personal från SaveTheDogs i Medgidia rör sig både inom stadens gränser och i dess omgivningar - dels med den mobila kliniken för att kastrera ägda djur - men även för att bistå djur i nöd. Man svarar både på anrop samt gör egna rundor. Vid en sådan runda ute bland näraliggande byar såg man Bobby ute på ett fält. Han gick långsamt framåt med hängande huvud och man kunde redan på avstånd avgöra att han var i mycket dåligt skick. Bobby var lätt att fånga in. Det var som om han förstod att allt skulle leda till något bättre, då han under hela resan tillbaka till hägnet satt med blicken fäst på sina räddare. Bobby sattes genast på en näringskur och han återhämtade sig snabbt och är nu redo att gå vidare i livet med att flytta till en alldeles egen familj.

Bobby är en mycket trevlig bekantskap. Han avgör på en eller två minuter om vi är värda att bekanta sig med - och är sedan framme med viftande svans och glimten i ögat. Det här är en pigg och lekfull kille som gärna busar till det lite med både oss och sina hundkamrater. Vi tar med oss ett litet gäng till lekparken och då blir Bobby i sitt esse. Han drar med sig de andra hundarna i ett vilt och glatt springande, varpå hela högen till sist kollapsar i en flämtande hög. Bobby ser glad och lycklig ut. Han sträcker sedan ut sig på marken och vilar lugnt en stund innan det är dags att gå tillbaka till inhägnaden. I hägnet finns också ett antal omändertagna katter där Bobby nosat intresserat men vänligt på några. Vi söker nu för vår glade Bobbys räkning ett livslångt, välkomnande hem där han får stå i centrum och dagligen får uppleva små äventyr i skog och mark. Bobby bor gärna med en trevlig hundkamrat.

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2011 aug
Hane
46
54
34
15
Ja
---

4200 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2015-05-08
2015-05-08

2015-07-26


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

Bilder från Arlanda


bild-2 bild-3

Bilder från Sverige

bild-8 bild-10

Text från Sverige


Bobby är otroligt intresserad av skogen. Kanske är han en talangfull jägare och han får ut mycket av våra dagliga skogspromenader. Han kan redan gå fint i koppel och är nästan rumsren. Han är otroligt rar och gullig och har anpassats sig mycket bra hos oss.


2015-05-24: Bobby är sponsrad av Marianne Åkerman med 1000 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4200 kr.