www.hundhjalpen.se    Share

AURA


bild-1


Aura och hennes tre syskon hade trots allt tur. De uppmärksammades under några buskar i centrala Bucharest av en kvinna som bodde i området. Valparna var ensamma och ca en månad gamla. Kvinnan höll dem under uppsikt ett dygn men ingen tik syntes till. Kvinnan förstod då att mamman antagligen var död och nu hängde valparnas liv på henne. Hon plockade ihop den lilla kullen i en korg och tog dem med hem, där hon på bästa sätt skötte om dem tills de var ca 3 månader gamla. Därefter kontaktade hon hägnet och fick komma dit med den lilla syskonskaran, alla vid god hälsa och redan fullständigt vaccinerade. Aura och hennes syskon är nu redo för nya liv i Sverige.

Aura är en pigg och sällskaplig flicka som har en positiv syn på livet. Dagarna ägnas åt lek och bus med syskonen och de andra unga hundar som ingår i gruppen. Aura har stor social förmåga och blir snabbt kompis med alla hundar hon träffar. Hon har som alla våra hundar en god förmåga att prata "hundspråk", vilket gör att hon lätt kan smälta in i olika konstellationer. Aura är också mycket vänligt inställd till oss människor. Hon följer glatt med oss på en liten promenad kring hägnet och när vi sedan går till lekparken och hon får springa lös blir det riktigt roligt. När hon så småningom blir trött lägger hon sig lugnt bredvid oss och njuter av lite kvalitetsmys. Vi söker nu till vår fina Aura ett livslångt, tryggt hem där hon får växa upp till en självsäker och godmodig tik. Aura bor gärna med en trevlig hundkamrat och har även visat välvilligt intresse för de katter som finns kring hägnet.


Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Till adoptionsprogrammet:
Senast uppdaterad:

Ankom Sverige:
2014 mar
Tik
55
58
39
25
Ja
---

4500 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se


2014-11-15
2015-08-03

---


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5


Bilder från Sverigebild-4 bild-5

bild-4 bild-5

Filmsnutt på Aura och jourmatte:


Text från Sverige


2015 augusti:
Aura är en snäll, okomplicerad hund som fungerar bra vid alla vardagliga situationer. Hon är koppelvan och går vänligt bredvid mig på våra promenader. Stundvis blir livsglädjen överväldigande, och då kan det komma några glädjeskutt, men i överlag är hon en väldigt lugn och sansad individ med ett behagligt temperament.
Katter är väldigt mysiga, tycker Aura. Hon gillar även andra hundar och kommer bra överens med andra hundar. Hon bör bo med en äldre, trygg hundkamrat eftersom hon själv fortfarande är ung och stundvis lite försiktig.
Åka bil går bra, framförallt när färden går till stallet. Hästar, får och andra djur är ingenting som hon bekymrar sig över. Hon trivs bra utomhus i naturen och vill gärna leva ett aktivt liv med mycket fysisk stimulans.
Auras önskemål och stora dröm i livet är att komma till ett tryggt hem där hon blir älskad för den hon är. Allra helst vill hon få gosa ned sig i sängen, och snarka ljudligt samtidigt som någon kliar henne bakom öronen.