www.hundhjalpen.se    Share

VANNA


bild-1


Ett veritabelt helvete för hundar - något annat kan man inte beskriva hägnet i staden Calarasi. Hit kom SaveTheDogs 2006 och möttes av hundratals hundar i djupaste nöd; hårlösa benrangel, svårt sjuka och skadade hundar i en enda röra. Döda hundar låg runtomkring. SaveTheDogs lyckades efter stora påtryckningar ta över hägnet och hjälpa hundarna till ett drägligt liv. Många har kommit till Sverige. Vanna har säkerligen mycket svåra upplevelser bakom sig och har varit extremt rädd för människor. Åren har gått och hon har fått förtroende för sina skötare och visar dem stor tillgivenhet. Vi som sett Calarasi år 2006 känner enorm sympati för denna underbara äldre hund som upplevt oanade fasor - och önskar henne några underbara år i Sverige på sin ålderdom. Vanna förtjänar sannerligen detta.

Vanna är mycket mjuk och snäll, vänligheten personifierad. Hon är med årens rätt lugn och stillsam till sitt temperament, men älskar att få gå ut på små promenader i närområdet. Hon kan ligga långa stunder och lyssna på fågelsång eller personalens småprat. Hon fungerar bra med de andra hundarna men föredrar en lite lugnare livsstil och undviker de yngre hundarnas stök och bus. Vanna har träffat de katter som också bor i hägnet och har nosat lite stillsamt på dem. Till vår underbara Vanna söker vi nu ett underbart hem där hon får den tillhörighet hon aldrig haft i hela sitt liv - och där hon får en egen, skön bädd, en egen matskål fylld med godbitar och många kärleksfulla smekningar varje dag. Vannas nya hem bör ligga i marknivå med egen trädgård / täppa där hon kan strosa omkring i eget tempo eller lugnt ligga och filosofera. Hemmet ska vara lugnt och det bör inte finnas barn under skolåldern. Finns det redan en hund vill vi att den ska vara lugn och snäll.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är över 8 år till 2600 kr.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2005 aug
Tik
45
47
37
17
Ja
---

2600 kr

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

---


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

Ankomstbilder Arlanda

bild-8 bild-9

bild-8 bild-9