www.hundhjalpen.se    Share

STELLA


bild-1


Hägnet i Medgidia är utrustat med en mobil klinik och man kan alltså även ägna sig åt uppsökande verksamhet och akutvård ute på fältet. Man rör sig flitigt i byarna kring staden. Vid ett sådant tillfälle blev man varse en liten valp som hukade under en parkerad bil. Man frågade människorna som bodde i området om någon kändes vid den lilla men fick nekande svar. Stella var i verklig nöd. Den lilla kroppen bestod av enbart skinn och ben. Hon hade inte överlevt många dagar till i det skick hon var - så räddningen bestod i en varm filt och så nedbäddning i en bur för transport till hägnet. Stella har återhämtat sig fullständigt från sina vedermödor och är nu en pigg och kry flicka.

Vår kära Stella är en mjuk och vänlig ung tik som älskar att bli kelad med. Hon är dock lite försiktig inför nya kontakter men är samtidigt väldigt lättövertalad och behöver inte lång tid på sig att fundera. Hon tar glatt emot några hundkex och visar glatt att hon gärna kan tänka sig ett eller två till. Stella njuter av närheten och uppmärksamheten. Hon är lugn till karaktären och mycket följsam. Hon är god vän med hundarna i sin grupp men väljer att stå över de vildaste lekarna. Vi tror att Stella med sitt lugna och kloka sätt även kan bli god vän med en katt. Till vår härliga Stella söker vi nu ett tryggt och välkomnande hem där hon tas emot med öppna armar. Det får väldigt gärna bo en snäll hundkamrat redan i hemmet.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2012 feb
Tik
46
50
30
17
Ja
---

5200 kr

---
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

2014-02-09


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

bild-6


Ankomstbilder Arlanda


bild-4 bild-5

bild-4 bild-5

Bilder från Sverige


bild-4 bild-5

bild-4


Text från Sverige


Hej!
Idag är stora SOV-dagen för Stella. Äntligen börjar vi få en liten antydan till "vardag" och Stella hänger med så gott hon kan fast i dag har hon gått i strejk!!! När hon äntligen kom på hur fint man sover i en hundsäng istället får på klinkersgolvet i hallen så är det svårt att få henne ur sängen... Vi har dock haft lite smyghjälp till "lugnet" får det sitter Feromonadaptrar i kontakterna och Stella har fått ett halsband med Feromoner och det fungerar verkligen. Det vore nog ett bra tips till alla som ska hämta vovve på Arlanda - Feromonhalsband!!! Jag har bara hört talas om det förut men nu när jag provar så ser jag verkligen effekten av det - ingen spänd energi - bara lugnt och fint och vänligt - både hund och katt blir positivt påverkade och det passar ju bra hemma hos mig. En av mina katter är en Bengal och han kan vara lite jobbig och krävande mellan varven - inte elak men som sagt krävande....!!! Ibland känns han som att jag har en mikrofon i ansiktet 24-7... Frågan är om inte jag oxå blir lite påverkad av Feromonerna - allt känns helt OK... ha ha ha
Voff och Kram från Stella och Harriet