www.hundhjalpen.se    Share

SORINA


bild-1


Personal från hägnet besöker ofta provinshuvudstaden Constanta vid Svarta Havet. Där avhandlas många administrativa åtgärder och från det fruktansvärda dödshägnet i staden har många hundar hämtats till räddningen i Cernavoda. Denna dag befann sig Andreea och Marius i staden för att göra inköp då de nåddes av ett telefonsamtal. En kvinna hade i en nöjespark under ett buskage hittat en mängd små, nästan livlösa valpar. Snabbt var Andreea och Marius på plats och lyfte upp de små som knappt visade några livstecken. Väl framme i Cernavoda sattes de på intensivbehandling och som ett under återhämtade sig alla. Sorina som varit den blygaste i gänget väntar nu tålmodigt på sitt egna hem medan bröder och systrar redan lever det goda livet i Italien.

Sorina väcker ömma känslor. Hon är som en blyg viol som väntar på solens värmande strålar för att våga slå ut. Hennes vackra ögon följer en lite på avstånd och det är viktigt att ge henne tid att samla lite mod för att våga sig fram. Hon är dock mycket förtjust i godsaker så det lönar sig att fresta henne lite. Runt Sorina rör man sig lugnt och pratar med en lugn röst. Hon har ett stort behov av närhet och ömhet och kommer i sitt nya hem att så småningom bli en underbar vän. Hon fungerar bra med de andra hundarna i sin grupp och vi tror att hon även kommer att kunna bli god vän med en katt. Till vår vackra Sorina söker vi ett lugnt beläget och mycket kärleksfullt hem där det inte bör finnas barn under skolåldern. Man bör ha förståelse för hennes blyghet och vara villiga att ge henne den tid som behövs för att hon ska känna sig trygg. Sorina vill i hemmet ha en hundkamrat som kan agera mentor i det nya livet.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2013 jan
Tik
40
45
27
12,5
Ja
Mått tagna 2013 dec

3500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

2014-03-23


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

bild-6


Ankomstbilder Arlanda

bild-8 bild-10
bild-8Bilder från Sverige

bild-8 bild-10

bild-8 bild-10

bild-8 bild-10Text från Sverige


Maj 2014:
Sorina är en väldigt blyg och försiktig liten tös, men också väldigt mjuk och kärleksfull. Till en början är hon avvaktande mot nya människor, men när hon fått förtroende för en vill hon gärna kela och bli klappad. Hon tycker jättemycket om promenader i skogen och jag upplever henne väldigt kontaktsökande hela tiden vi är ute och går. Hon vill så gärna göra "rätt" och hon ser så nöjd ut när jag säger att hon är duktig. Vi har mött människor, andra hundar och hästar på våra promenader utan några problem. Hon håller sig gärna bakom mig, eller med sin trygga kompis och kollar in dem. Katterna vi har kommer hon också bra överens med. Jag är övertygad om att hon kommer att bli en underbar, trogen vän som vill vara med på allt, bara man har tålamod och låter henne ta det lugnt och i sin egen takt. Hon bor gärna med en lugn, stabil och trygg hundkompis som kan vägleda henne i sitt nya hem. Hon kan även tänka sig att bo som ensam hund hos någon lugn person som är redo att ge henne den tiden hon behöver. Sorina vill bo i ett lugnt område och det bör inte finnas små barn i hemmet, då de kan skrämma henne.2014-08-14: Sorina är sponsrad av M. C. med 1700 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 3500 kr