www.hundhjalpen.se    Share

OVIS


bild-1


Vår Ovis hittades i de centrala delarna av Medgidia. Han låg omtöcknad vid sidan av en väg och det stod klart att han fått en smäll av en förbipasserande bil. En kvinna som hade passerat ringde till hägnet och man skyndade iväg för att hämta patienten. Ovis tyckte det var väldigt trevligt att bli ompysslad på kliniken även om han hade lite ont. Ena armbågen hade slagits ur sitt läge så det krävdes en operation för att rätta till problemet. Ovis har helt återhämtat sig från sina strapatser och vill nu väldigt gärna fortsätta sitt liv som en älskad familjemedlem i Sverige.

Ovis är en pigg och glad herre som gärna vill träffas och bekanta sig. Han är social och tillgänglig och vi uppfattar honom som mycket vaken och intelligent. Ovis söker kring fickor och väskor för att hitta något gott. Han ställer gärna upp och drar lite i en repstump och skuttar glatt iväg efter en boll som han sedan gömmer i inhägnadens ena hörn. Ovis fungerar bra i sin hundgrupp och har där en framträdande roll vilket de andra hundarna respekterar. Han är ofta den förste att reagera inför nya händelser och den förste att möta upp nya människor. Vi söker nu för vår stilige Ovis räkning ett livslångt kärleksfullt hem där han får följa med på många äventyr i skog och mark. Däremellan slappar Ovis gärna i soffan. Han bor gärna med en snäll hundkamrat och har då en förkärlek för tikar. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.


Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2010 sep
Hane
55
56
34
17
Ja
---

4600 kr*

---
---
---

2014-11-09


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5


Ankomstbilder Arlanda

bild-8 bild-102014-07-02: Ovis är sponsrad av Ulrica Åkesson med 100 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 5100 kr.

2014-07-17: Ovis är sponsrad av Liselotte Holmbom med 500 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4600 kr.