www.hundhjalpen.se    Share

ICE-T
En morgon när personalen i Cernavoda kom till sin arbetsplats möttes de vid ingången av en gammal man med tårar i ögonen. Han höll en några månader gammal valp i sina armar. Mannen berättade att han hittat valpen någon månad tidigare på gatan och så gärna ville behålla den – men han var helt enkelt för gammal och orkade inte med det praktiska som att gå ut med hunden – han bodde i en lägenhet och kunde således inte bara släppa ut hunden utanför huset. Gråtandes lämnade han över Ice-T till en av djurskötarna och fick löftet att hans skyddsling skulle gå en bra framtid till mötes och få flytta till ett land där hundar behandlades bra och räknades som familjemedlemmar. Ice-T tittade länge efter mannen när han gick. Nu vill vi infria löftet till mannen – och ge Ice-T flygbiljetten till Sverige.

Ice-t är en glad och pigg kille som älskar att bli bortskämd. Han är snabb som blixten när vi närmar oss för att hinna före de andra hundarna och således få merparten av det kel och godbitar som delas ut. Han är nyfiken och lekfull, social och vänlig. Det här är en kille som kommer att bli en härlig framtida familjehund. Ice-T är också god vän med alla de andra hundarna i sin grupp och rör sig mellan olika konstellationer utan problem. Han är med i de vilda lekarna men också i lugn vila. Till vår härlige Ice-T söker vi nu ett tryggt och kärleksfullt hem där han får mycket uppmärksamhet och del i många roliga äventyr. Han bor gärna med en glad och lekfull hundkamrat.

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2012 jan
Hane
44
45
30
14 kg
Ja
---

5200 kr

---
---
---

2014-04-13


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5
Ankomstbilder Arlanda


bild-8 bild-10

bild-8Bilder från Sverige


bild-8 bild-10

bild-8 bild-8

bild-8 bild-8


Text från Sverige


Hej! Ville bara skicka några bilder på Sigge, föredetta ice-t och visa hur han har det i Kalmar. Allt går snabbt och han är väldigt social och busig. Han är inte bara min lilla gos utan han har även charmat hela min familj:) Jag vill bara tacka er för de jobb ni gör för dessa hundar, utan er hade jag inte fått min lilla plutt! Mvh My och Sigge

Augusti 2014:
Nu har jag vart i Kalmar i lite mer än 4 månader och jag trivs som fisken i vattnet. Efter många månaders träning har jag nu äntligen klarat av att vara själv i en helt timme utan att få panik, vilket både jag och min mamma är stolta över!
Under sommaren har vi åkt mycket inlines, umgåtts med alla möjliga människor/hundar och katter, vart på stranden, vilket jag tycker är kul.
Min mamma blir lite galen på mig eftersom jag hellre ligger i solen än i skuggan men jag gillar de! Bada har vart helt okej, dock så tycker jag att vågorna är väldigt läskiga!
Jag har fått många hundkompisar här och alla mammas kompisar/familj tycker att jag är en underbar och snäll hund! Jag är även väldigt bra med barn och dem får klänga på mig men vill jag inte mer så går jag undan.
Jag har även lärt mig mycket och jag tycker att jag lär mig saker väldigt lätt (så länge jag är fokuserad och de inte är en kanin i närheten)
Jag gör min mamma lycklig och hon säger att hon inte kunde få en bättre livskamrat!
/ My och Sigge