www.hundhjalpen.se    Share

GINA


bild-1


Ca tre år gammal hittades lilla Gina mitt i centrala Cernavoda. En så här liten hund överlever inte på gatan länge, så hägnets personal var fast beslutna att ta med henne tillbaka till tryggheten. Gina var dock så rädd att infångandet tog flera timmar och krävde list utöver det vanliga. Väl framme i hägnet konstaterades Gina vara mager och uttorkad. Då hon inte skulle kunnat klara sig på gatan var det givet att hon nog haft ett hem tidigare. Hemmet torde inte ha inneburit trygghet och kärlek för Gina då hon var extremt rädd för alla människor och svår att komma i kontakt med. Personalen har arbetat med henne och hon har nu fått tillit till "sina" hundskötare och bedömts redo att få lämna hägnet för ett liv i Sverige.

Gina är fortfarande en lite tillbakadragen och försiktig flicka. Hon skulle gärna vilja sitta i famnen men modet sviktar lite. Det är viktigt att man i hennes nya hem har förståelse för att hennes blyghet har grunder i något trauma och att man vinner hennes tillit på sikt. Kring Gina rör man sig lugnt och talar med lugn röst. Små godbitar faller Gina i smaken. Hon känner sig trygg bland små, snälla hundar men är rädd för stora. I hägnet har hon fått träffa katter och det har gått bra. Vi söker till vår rara viol Gina ett kärleksfullt hem där man tar hänsyn till hennes försiktighet och inte stressar henne. Hemmet ska vara livslångt, lugnt och beläget i lugn miljö. Barn under tonåren får inte finas i hemmet. En liten, vänlig hund kan bli till stor hjälp för Gina i det nya livet.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2010 jul
Tik
27
32
23
6,3 kg
Ja
---

4100 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

---


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5


Ankomstbilder Arlanda


bild-6 bild-72014-06-06: Gina är sponsrad av Gunnel Larsson med 400 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4800 kr.
2014-06-06: Gina är sponsrad av Malou Pettersson med 500 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4300 kr.
2014-06-16: Gina är sponsrad av Ann Allvin med 200 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4100 kr.