www.hundhjalpen.se    Share

DELPHI


bild-1


Delphi kommer från det eländiga området Columbia i Cernavoda. Hon bodde hos en äldre person som plötsligt dog. Släktingarna sålde omgående huset och kastade ut Delphi på gatan - att klara sig själv. Några grannar upprördes då Delphi troget väntade utanför huset allteftersom dagarna gick - utan att någon såg till henne. En kvinna ringde hägnet och bad personalen där hämta Delphi vilket man givetvis gjorde. Delphi har bott hela sitt liv i samma hem och sörjde sin ägare enormt. Lång tid i hägnet satt hon bara och väntade - och tittade långt bort i fjärran. Så småningom accepterade hon situationen och har framstått som en hund som smälter alla hjärtan genom sin underbara personlighet.

Delphi är full av charm och tillgivenhet. Hon kommer omgående fram och hälsar när vi besöker hägnet och skulle vi råka ha ett koppel i handen så blir hon överlycklig. Att gå på små promenader är det bästa hon vet - och hon vet också hur hon ska uppföra sig. Vi får kela och mysa med Delphi hur länge vi vill - ju mera desto bättre. Delphi är god vän med alla andra hundar i sin grupp men föredrar att hålla sig i ett lite lugnare hörn - med ålderns rätt. Hon är dock pigg och alert och har mycket att erbjuda sitt framtida hem. Hälsan är god förutom en lätt begynnande starr - vilket i dagsläget inte bekommer henne det minsta. Vi söker nu för vår underbara Delphis ett tryggt och välkomnande hem där hon blir uppskattad som den fantastiska hund hon är. Delphi bor gärna som ensam hund eller med en lugn och snäll kamrat. Katter och andra smådjur bör däremot inte finnas i hemmet. Barn under skolåldern bör heller inte finnas då Delphi vill ha en relativt lugn miljö.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är över 8 år till 2600 kr.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2003 sep
Tik
46
56
35
20
Ja
2014-06-15

1500 kr*

---
---
---

2014-06-15


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5


Ankomstbilder Arlanda


bild-6 bild-72014-03-26: Delphi är sponsrad av Elisabeta Gergely med 600 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 2000 kr.
2014-04-28: Delphi är sponsrad av Lotta Lindsjö med 300 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 1700 kr.
2014-04-28: Delphi är sponsrad av Elisabeta Gergely med 200 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 1500 kr.