www.hundhjalpen.se    Share

ANGIE


bild-1


Kring sjukhuset i Cernavoda finns det alltid hundar. De dyker upp från buskage när man passerar - i hopp om att få något gott från en medhavd matsäck eller godsaker till patienterna. En morgon fanns plötsligt Angie där. På hennes beteende förstod man att hon hamnat där ofrivilligt - kanske dumpad under natten. Hon rusade fram och tillbaka och var väldigt förvirrad. De andra hundarna försökte jaga bort henne. Hägnet fick ett telefonsamtal och snart var Angie förd i trygghet. Hon var livrädd för personalen den första veckan men älskar nu dem alla.

Angie är en av de första att komma fram och hälsa på nya besökare. Hon avgudar den som visar henne uppmärksamhet och har ett stort behov av att få höra till. När personalen vandrar runt är Angie dem hack i häl. Även fast vi just anlänt är vi mäkta populära och Angie lyser av lycka när vi sätter oss och myser med henne en stund. Hon älskar mjuka bäddar och värme. Varma dagar ligger hon och steker sig i solen med ett nöjt uttryck i ansiktet. Temperamentsmässigt är hon mycket balanserad. Bland de andra hundarna har hon en ledande position vilket respekteras av de övriga. Till vår vackra Angie söker vi nu ett tryggt och välkomnande hem där hon får sitt närhetsbehov tillgodosett. Angie bor gärna som ensam hund eller med en stabil hanhund. Katter bör inte finnas i hemmet.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:
Sponsrad:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2010 okt
Tik
38
40
26
12,5
Ja
---


4400 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

---


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

bild-6 bild-7

Ankomstbilder Arlanda


bild-6 bild-7
bild-8 bild-8* 2014-02-13: Angie är sponsrad av L-L H med 500 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4700 kr.
2014-03-09: Angie är sponsrad av Malin Bengtsson med 300 kr. Därmed är hennes överlåtelsekostnad sänkt till 4400 kr.