www.hundhjalpen.se    Share

ANDREAS


bild-1


Det är inte ovanligt att oönskade valpar dumpas nattetid utanför hägnen. På det sättet slipper ägaren svara på frågor och ev ställas till svars för behandlingen av hundarna. En tidig höstmorgon var det Andreas och brodern Blaises tur att hittas av personalen när de kom till arbetet. Pojkarna var då ca 8 veckor gamla och deras skick lämnade mycket att önska. Valpar tas undantagslöst om hand då de inte har en chans att överleva själva. Andreas och Blaise har fått växa upp bland hägnets andra unga hundar och är nu redo att börja sina egna liv i främmande land.

Som många hundar som växer upp i hägnet är även Andreas lite försiktig och tillbakadragen när vi träffas första gången. Han nosar lite blygt och föredrar att lite studera oss på håll. Vid nästa besök känner han igen oss och vet att vi är snälla och har något gott i fickan. Nu kommer han fram och tar gärna emot ett kex och visar att han vill ha ett till. Andreas är på unga hundars vis väl medveten om gruppdynamiken i flocken - dvs att de yngre hundarna ger förtur åt de äldre. Med andra unghundar leker och busar han glatt hela dagarna. Vi söker nu får vår rare Andreas räkning ett lugnt och förstående hem där man ger honom den tid som krävs för att han ska våga börja ta för sig. Han vill väldigt gärna ha en trygg och stabil hund som mentor i det nya livet - och har heller inget emot katter. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.
Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2012 aug
Hane
55
58
34
23
Ja
---

4500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

---


bild-2 bild-3

bild-4 bild-5

bild-6


Ankomstbilder Arlanda

bild-8 bild-10
2014-02-24: Andreas är sponsrad av Jennifer Otterström med 300 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4900 kr.
2014-02-25: Andreas är sponsrad av Elzbieta Bohlin med 200 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4700 kr.
2014-02-26: Andreas är sponsrad av Beth Lundmark med 200 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 4500 kr.