www.hundhjalpen.seSABIN

 
Född ca: 2006 apr
Kön: Hane
Höjd: 55 cm
Längd: 58 cm
Hals: 36 cm
Vikt: 23 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Överlåtelsekostnad: 2000 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-03-17
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: ---
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Sabin har levt i området kring Cernavodas kärnkraftverk. Det finns alltjämt en del utländsk personal där och den generella inställningen till hundar är därför vänligare. Av den orsaken samlas många hemlösa hundar i området och ibland blir de helt enkelt för många. SaveTheDogs får då rycka ut och fånga in ett antal för transport till hägnet – och förhoppningsvis vidaretransport till egna trygga hem. På detta vis anlände Sabin till hägnet.

Sabin är en sprudlande glad grabb i sin hundflock och han är alltid beredd att följa med på de andra hundarnas lekfulla upptåg. Sabin har vänner både bland hanarna och tikarna. Han har även träffat katter och det har gått utmärkt. Tillsammans med människor är han lite försiktig i sina kontakter och vi söker därför ett tryggt hem där han får bygga upp sitt förtroende och självkänsla. Han skulle också uppskatta roliga aktiviteter i skog och mark. Sabin bor gärna med en snäll och lekfull hundkamrat som kan fungera som vägvisare. Finns barn i hemmet bör de vara i tonåren.

Sabins ena öra är delvis avbitet.

För att ytterligare öka möjligheterna för några av våra skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är äldre och har varit en längre tid i vårt program.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige
 

© Hundhjälpen