www.hundhjalpen.seNAROUK

 
Född ca: 2007 feb
Kön: Hane
Höjd: 50 cm
Längd: 56 cm
Hals: 32 cm
Vikt: 23-24 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1 
   
Överlåtelsekostnad: 3500 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-09-28
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Hundhjälpen har jämt och ständigt folk ”i luften”, som flyger och hämtar hem hundar till sina blivande hem. Samtliga landar på Bukarests flygplats och därefter tar några timmars bilresa vid. Stor del av vägen mellan Bukarest och Cernavoda består av nybyggd motorväg där det snarare är regel än undantag att köra för fort. Här ser man alltid vid vägkanten överkörda hundar. Ett flertal har hittats svårt skadade och har då fått följa med till hägnet för vård. Narouk hittades här av en av våra volontärer. Han var säkerligen ”ny” vid vägen då han fortfarande var oskadd. Det händer ofta att hundar ”dumpas” här av sina ägare – kanske var det så Narouk anlänt.

Narouk är en trevlig gentleman i sina bästa år. Han är glad och social och hälsar gärna på oss när vi besöker hans inhägnad. Personalen berättar att han är mycket vänlig och mjuk i sitt sätt – men osäker på föremål han ser första gången – kanske för att saker kastats på honom eller så har han slagits med något tillhygge. Vi ser detta då kamera och måttband kommer fram – här krävs lite godis för att Narouk ska återvinna självförtroendet. Han har dock goda egenskaper i mängd och stor potential som framtida älskad familjemedlem. Narouk trivs bra med sina hundkamrater i gruppen och vi tror att han med sitt mjuka sätt även kommer att kunna bli god vän med en katt. Vi söker nu för charmören Narouks räkning det livslånga, välkomnande hemmet där det gärna får finnas en trevlig hundkompis.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3500 kr.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen