www.hundhjalpen.seMOOLA

 
Född ca: 2011 maj
Kön: Tik
Höjd: 42 cm
Längd: 48 cm
Hals: 31 cm
Vikt: 12 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 3500 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-01-13
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Endast ca fyra månader gammal bara fanns Moola utanför hägnet tidigt på morgonen när personalen kom till sina arbeten. Hon var en ömklig syn, extremt mager och så gott som hårlös på grund av ett svårt angrepp av skabb. Detta är troligen orsaken till att någon gjort sig av med henne – och inte i dagsljus velat förklara varför den stackars valpen såg ut som hon gjorde. Moola lyftes genast upp och fick hjälp. Hon är nu en vacker, välnärd tik med tjusig päls, redo för sin flygbiljett till Sverige.

Moola är en väldigt glad och pigg liten tös. Hon har smält in i sin hundgrupp finfint och trivs där som bäst när det är lek på gång – hon är ju ännu väldigt ung och har mycket spring i benen. Det är knappt hon hinner stanna och hälsa – men en framräckt godbit är svårt att motstå. Moola hoppar och skuttar av glädje och positiv energi, och umgås mer en gärna en stund. Hon har dock två sidor och kan även slappna av och bara ”vara”. Vi söker nu till vår söta Moola ett tryggt livslångt hem där hon får växa upp till en härlig unghund. Hon vill väldigt gärna bo med en lekfull och snäll hundkamrat. Mått och vikt är vid 10 månaders ålder så Moola kommer att växa något ytterligare.

Överlåtelsekostnaden är sänkt till 3500 kr då Moola är sponsrad av en privatperson.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda


Moola och Hampus

Bilder från Sverige

Text från Sverige
2013: Sänder över några bilder på min älskade hund Moola, hon hälsar till er alla att hon har fått ett underbart hem med kärlek och omtanke.
Hon har även slutat vara rädd för allt, och upptäckt att män inte är farliga och istället för att gå med svansen mellan benen när det dyker upp något nytt, så är hon nyfiken och vill utforska allt.

Hennes favoritstunder på dagen är när matte kommer hem från jobbet och när hon ligger och slappar i en fåtölj. Har snart haft Moola i sju månader och hon är det bästa som har hänt mig.

/Tony 

© Hundhjälpen