www.hundhjalpen.seJUNO

 
Född ca: 2005 mar
Kön: Hane
Höjd: 43 cm
Längd: 47 cm
Hals: 32 cm
Vikt: 18-19 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 2500 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-05-26
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Save The Dogs har en fullt utrustad mobil veterinärklinik som är stationerad i staden Medgidia. Med denna gör man besök i mindre byar för att där kastrera hundar och katter – samt utföra vissa behandlingar. Vid ett sådant besök varseblev man en hund som satt och tittade ihärdigt på en stängd grind framför ett hus. Man knackade på och fick informationen att hunden var en s k ”vakthund” som nu var för gammal att göra sitt jobb och nu satts ut på gatan för att klara sig själv. Hunden var förtvivlad och hade även på grund av åldern knappast klarat sig länge på egen hand. Juno fick flytta in i hägnet i Cernavoda. 

Juno är en genomsnäll äldre ”gubbe” som stortrivs med att vara i centrum. Han älskar när vi pratar vänligt med honom och trycker sig vänligt mot våra ben. Någon vidare ”vakthund” har han nog aldrig varit. Det här är en hund som man bara måste tycka om – så fantastiskt vänlig som han är. Han är god vän med de andra hundarna i sin grupp och har även träffat katter som han bekantat sig med. Vi söker nu för denne äldre charmör ett livslångt hem där man tar emot honom med kärlek och värme – något han säkerligen saknat hela sitt liv. Juno bor väldigt gärna med en snäll och lugn hund då han trivs i likasinnades sällskap. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är 8 år och äldre till 2500 kr.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Juno och, i bakgrunden, Filene

Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen