www.hundhjalpen.seHERMES

 
Född ca: 2011 mar
Kön: Hane
Höjd: 50 cm
Längd: 53 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 18 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 2000 kr *
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-08-25
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Endast en månad gammal lämnades Hermes utanför hägnet i en liten låda. Han var mycket förvirrad och chockad efter att ha tagits / kommit bort från mamman vid så tidig ålder. När man tog in den lilla valpen på kliniken såg man hur mager och uttorkad han var. Livet hängde på en skör tråd men Hermes kämpade på och överlevde. Nu tänker han lämna hägnet och skaffa sig en egen familj att förgylla tillvaron för. 

Hermes är en vacker ung hund med många goda sidor. Han känner sig trygg med personalen på hägnet och placerar besökare i samma ”bra” kategori. Han nosar och buffas och ställer upp på både lek och mys. Han har ett trevligt sätt att hälsa och även om han är översvallande glad så är han inte påträngande. Hermes har många goda kamrater bland de andra hundarna och är en given grabb mitt i aktiviteterna. Vänlig som han är tror vi att han kommer att även acceptera en kattkompis. Vi söker nu till denne charmör ett tryggt, livslångt hem där han får ta del av många roliga äventyr. Hermes uppskattar verkligen kamratskapet med andra hundar så det får gärna finnas en hund i hemmet. Obs att Hermes kommer att växa några cm ytterligare.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien


Hermes som valp
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige
    
*

2013-03-04: Hermes (se Livia) är sponsrad av Drömgårdens Hund Hotel med 3000 kr. Därmed är hans överlåtelsekostnad sänkt till 2000 kr.
Maxbelopp uppnått
2013-04-26: Hermes är sponsrad av Lena Roos med 150 kr. Sponsringen går till Flopsy.

© Hundhjälpen