www.hundhjalpen.seCRISA

 
Född ca: 2007 dec
Kön: Tik
Höjd: 26 cm
Längd: 33 cm
Hals: 29 cm
Vikt: 8 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1 
   
Överlåtelsekostnad: 5000 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-06-30
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Crisa lämnades in till hägnet av sin ägare. Han sade sig vilja att hon kastrerades varpå han skulle komma och hämta henne tillbaka. Crisa kastrerades men ingen ägare dök upp efteråt. Det var i och för sig inget som förvånade personalen – många hundar har på liknande sätt kvarlämnats i hägnet. Den f d ägaren har på så sätt garanti för att hunden tas om hand och behöver heller inte bekymra sig för hur han ska förklara att han inte vill ha kvar den. Crisa väntar nu med biljetten i tassen och hoppas nu på ett pålitligare hem i Sverige.

Crisa är en mycket rar och vänlig hund. Hon älskar att prata och mysa – och sitter gärna en stund i famnen om tillfälle bjuds. Hon är väldigt snäll och följsam. Hon är även populär bland de andra hundarna tack vare sitt lugna och balanserade sätt. Crisa kommer att bli en mycket trogen vän till sin nya ägare. Vi söker nu för underbara Crisa ett livslångt, lugnt hem fyllt av kärlek, där hon får varva mys hemma i soffan med intressanta promenader i omgivningarna. Crisa bor gärna med en trevlig hundkamrat och kan även tänkas bli god vän med en katt.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige

Text från Sverige

2013 okt: Vi vill tacka er Hundhjälpen och Save The Dogs för det ni gör och får utstå därnere och för förmånen att ha fått denna underbara varelse Crisa i våra liv, hon bringar så mycket lycka och glädje till oss och alla som kommer i hennes väg... även gammelhunden är numera genomförtjust.

/Hälsningar Ulla,Anders och vovvarna Nenya och Crisa
 

© Hundhjälpen