www.hundhjalpen.seBONGIO (nu ZINGO)

 
Född ca: 2010 sep
Kön: Hane
Höjd: 50 cm
Längd: 56 cm
Hals: 30 cm
Vikt: 20 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 5000 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-02-10
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Sättet hundar anländer till hägnet är varierande. Bongio och hans fyra små syskon anlände nedstuvade i en väska – ställd utanför hägnet en tidig morgon. Små valpar tas alltid om hand då de är chanslösa utan skydd. Hela gänget togs in i tryggheten. Tre av syskonen har nu fått egna familjer i Holland, medan Bongio och systern Electra fortfarande väntar på samma lycka. Bongio hade vid upphittandet en fraktur på svansen som nu givetvis är läkt.

Bongio är en mjuk och vänlig ung grabb som inget hellre vill än att sitta och kela. Snälla människor är att föredra framför det busiga hundgänget. Här har vi en grabb som vill bli bästis med någon som har tid och kärlek i mängd. Bongio är glad och lekfull när han känner sig trygg, en rolig kamrat med stort hjärta. Vi tror att ett miljöombyte kommer att göra Bongio gott. För hans räkning söker vi nu ett tryggt och stabilt hem där han får ta del av ett härligt hundliv med allt vad det innebär av kvalitetstid med familjen och gemensamma upptåg. Bongio bor gärna med en snäll hundkamrat och vi tror att han även kommer att uppskatta en katt som sällskap. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.

Bongios svanstipp har amputerats.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige


Bongio och kompisen Bella


Bongio, nu Zingo, med kompisen Zorro (fd Oryn)

Text från Sverige

I februari i år hämtade vi vår kille på Arlanda. Då landade en liten livrädd kille som undrade vart han hamnat nånstans. Han fann tryggheten hos vår andra hund, Bella, och de har funkat så bra ihop från första början. Idag, lite mer än ett halvår senare, så tar han för sig av livet. Han är ett riktigt bustroll och det är helt fantastiskt att få se denna hund växa. Det är en sådan glädje i honom när han springer som en tok genom gräset och kastar sig ner och gör kullerbyttor. Vi får många goda skratt :D Han är vår lille solstråle! Ett stort TACK till er som jobbar så hårt med detta, jag är så glad att vi har Zingo här idag och hoppas att så småningom kunna välkomna en liten till från Rumänien.

/Hälsningar Catrin och Zingo
 

© Hundhjälpen