www.hundhjalpen.seBLINDY (nu MAC)

 
Född ca: 2008 jul
Kön: Hane
Höjd: 29 cm
Längd: 38 cm
Hals: 26 cm
Vikt: 5,5 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 2600 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-09-30
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Lille Blindy är ett underverk i sig. Hur denne lille, blinde grabb lyckats överleva på gatan i Medgidia är ett stort frågetecken. Då han är en liten hund är det mycket troligt att han haft ett hem tidigare. Kanske var det så att då man upptäckte att han var blind så avtog hundintresset tvärt – och Blindy sattes ut på gatan att klara sig själv. Biltrafiken i Medgidia kan vara tät så det var tur får vår lille hjälte att han uppmärksammandes och fick chansen till ett nytt och bättre liv. 

Blindy har det tufft i hägnet som är fullt av hundar som vill ta plats. Han får ideligen finna sig i att hamna i bakgrunden vilket gör honom ledsen. Blindy älskar att kela och gosa och vill så innerligt gärna få bli viktig för någon. Han klarar sig bra bland snälla, små hundar som han känner väl och är också snäll med katter. Vi söker nu till underbare Blindy ett mycket speciellt hem där man tar stor hänsyn till hans handikapp. Hemmet ska vara beläget i marknivå och ha en egen täppa / trädgård där Blindy får strosa runt i egen takt. Barn under skolåldern får inte finnas i hemmet.

Då Blindy är en av våra handikappade hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen, läs mer här.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Blindy och Marini
Bilder från Sverige
Text från Sverige

2013: Blindy, som vi nu kallar Mac, har klarat den svåra resan väldigt bra. Han kom till oss viftande på svansen och sugen på godbitar. Han är en nyfiken liten kille och är väldigt sällskaplig. Klarar sig jättebra både hemma och utomhus, mycket bättre än förväntat. Gillar att följa oss överallt och kollar precis allt här hemma. Han sov med mig redan första natten :)

Jag är så glad att vi fick de båda sötnosarna, de är alldeles underbara :)

/Matte
 

© Hundhjälpen