www.hundhjalpen.seBART

 
Född ca: 2012 okt
Kön: Hane
Höjd: 52 cm
Längd: 60 cm
Hals: 33 cm
Vikt: 16 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 2600 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-12-15
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Någon månad gammal flyttade Bart från sitt hem till en familj där barnen ville ha en hund att leka med. Det dröjde inte många vekcor så var hunden inte rolig mera och lämnades att roa sig själv. Föräldrarna hade heller vare sig tid eller lust att ta hand om Bart – så de kom med honom till hägnet. Bart hade tur ändå. Många hundar i hans situation sätts ut på gatan för att klara så gott de kan. Resultatet är att de flesta inte överlever. Många blir trafikdödade, andra svälter ihjäl eller fångas in och dödas. Bart fick väsa upp i trygghet och är idag en vacker ung kille som längtar till ett bättre liv i Sverige.

Bart är en aktiv grabb med aptit på livet. Han uppfattar snabbt nya situationer och utmärker sig genom sin intelligens. Han lär sig blixtsnabbt hur han ska få små godbitar av personalen. Bart är glad, pigg och lekfull med mycket spring i benen. Han är godmodig och vänlig. Han visar äldre hundar stor respekt och älskar att busa med de yngre. Det här är en hund för familjen som trivs ute i markerna. Bart kommer att bli en härlig följeslagare på äventyren och en mysig kompis i TV-soffan. Vi söker för vår underbare Bart ett livslångt hem där han välkomnas med stora famnen. Han bor gärna med en glad hundkamrat som också gillar att leka.

Bart är handikappklassad och därför sponsrad av Hundhjälpen, men han är inte handikappad i egentlig mening. Han har i hägnmiljön lätt att få öroninfektioner. Därmed inte sagt att så måste vara fallet i Sverige där miljön är både lugnare och mindre dammig / fuktig.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen