www.hundhjalpen.seANNAGRAZIA, nu GIZA

 
Född ca: 2011 nov
Kön: Tik
Höjd: 31 cm
Längd: 37 cm
Hals: 25 cm
Vikt: 6 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1, Film2
   
Överlåtelsekostnad: 5000 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2013-04-28
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Utanför det nya hägnet, Footprints of Joy, har man en sopcontainer. Folk kastar skräp längs vägen och då man vill hålla det snyggt kring hägnet plockar man ihop och kastar det. Det förekommer också att folk helt enkelt kommer för att kasta mängder av skräp i containern som ju är hägnets egendom. När man ser något sådant rusar personalen dit för att förmå människorna att ta med sig sitt skräp och kasta det någon annanstans. I ett fåtal fall har bilföraren kastat sig i bilen och accelererat våldsamt. Mönstret har visat att då är det hundar som ”kastats”. Denna aktuella gång hittades en säck med två små valpar, Annagracia och Lili. Inledningsvis trodde man de var syskon – men i så fall är det nog det mest omaka syskonpar som skådats

Det är ytterst få hundar i hägnet som kan sina namn – som många gånger är rena ”arbetsnamnen”. Den här lilla tjejen kan sitt smeknamn som hon kallats av alla sedan hon hittades, ”Gogosica” – vilket betyder ”liten donut” då man tyckte hon såg ut som en sådan som liten valp. Vår Gogosica är glad och pigg och mycket snäll. Tvekan inför nya människor är mycket kort – sedan är det mys och kel som gäller. Hon kommer bra överens med de andra hundarna i sin grupp och tar del i deras lekar och bus – för att däremellan ligga och slappa. Vi söker nu för denna fina, lilla tjej ett tryggt och kärleksfullt hem där hon får del i gemenskapen. Gogosica bor gärna med en snäll hundkamrat och kan även tänka sig en katt som vän.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Toto och Annagrazia

Bilder från Sverige
Text från Sverige

2013 aug: Nu är det några veckor sedan jag hämtade Giza på Arlanda men från dag 1 så har det känts som om hon alltid har bott hos mig och min DSG Cleo.

Giza har under dessa veckor verkligen kommit ur sin bubbla. De första fyra veckorna var hon jätterädd för främmande människor, speciellt män, men nu är hon mer eller mindre förändrad... hon tycker det är jätteroligt att träffa nya människor och få lukta på dem en stund. För att inte tala om hundar! Hon ÄLSKAR alla hundar och har fått många nya hundvänner som vi träffar i stort sätt varje dag då de bor i närheten.

Måste även skryta om att Giza är otroligt smart! Hon har på dessa veckor lärt sig ligg, sitt, vacker hand, high five, vinka, spela död samt krypa och fler trick kommer jag att lära henne då hon tydligt visat att hon tycker det är jätteroligt att träna nya trick.

Det var allt från oss för nu men vi kommer uppdatera er i framtiden om Gizas utveckling här i Sverige. Tack Hundhjälpen för att ni gav mig förtroendet att få ta hand om denna diamant! Älskar henne och hennes "storasyster" Cleo mer än ord kan beskriva!

/Matte
 

© Hundhjälpen