www.hundhjalpen.seAGGIE

 
Född ca: 2007 feb
Kön: Tik
Höjd: 62 cm
Längd: 68 cm
Hals: 47 cm
Vikt: 30-31 kg
Kastrerad: Ja
Övrigt: Kort svans
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 3500 kr
Intresseanmälan: Fyll i intresseanmälan här
För mer information: info@hundhjalpen.se
   
Ankom Sverige: 2013-05-19
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från jourhemmet
Text: Från jourhemmet
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: Tipsa en vän

 Många hundar i Cernavoda hålls kedjade utanför sina ägares hus – för att varna eller skrämma bort ovälkomna besökare. Dessa hundar hålls på extremt korta kedjor och ofta utan minsta skydd mot vädrets makter. De är ofta svårt undernärda och illa behandlade. Detta var Aggies bakgrund. En veterinär som tidigare arbetade vid hägnet varseblev den genomsnälla tikens svåra situation och lyckades medelst visst hot befria henne från kedjan och ta med henne till hägnet och en bättre framtid. Aggie väntar nu på sin flygbiljett till Sverige.

Det här är en väldigt snäll och trevlig tik som inte vill annat än vara till lags och bli sedd. Hon försöker påkalla vår uppmärksamhet så fort hon ser oss och vill sedan inte att vi går vidare till de andra hundarna. Aggie står länge och ser efter oss. Hon är godmodig och balanserad till temperamentet och kommer att bli en alldeles utmärkt familjehund. Promenader i intressanta omgivningar varvat med mys i tv-soffan kommer att göra Aggie lycklig. Hon kommer bra överens med alla hundarna i sin grupp och kommer även att kunna bli god vän med en katt tack vare sitt mjuka sätt. Vi söker nu till denna rara pärla ett kärleksfullt hem där hon får bli mycket viktig. Aggie bor gärna med en snäll hundkamrat.

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3500 kr.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige
Text från jourhemmet
2013 maj: Aggie är en mjuk lite försiktig hund men samtidigt nyfiken. Hon är väldigt snäll och tålmodig. Hon tycker väldigt mycket om att bli klappad och kammad. Hon trivs bra med barn och har inga problem med andra hundar. Hon tycker om att gå promenader eller vila i gräset och studera omgivningen. Aggie skulle passa bra i vilken familj som helst. 

© Hundhjälpen