www.hundhjalpen.sePOLLUX

 
Född ca: 2010 sep
Kön: Hane
Höjd: 22 cm
Längd: 33 cm
Hals: 24 cm
Vikt: 6 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Överlåtelsekostnad: 5000 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2012-07-20
Bilder ankomst: Från Kastrup
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 I famnen på en liten pojke anlände Pollux till hägnet. Pojken hade sina kamrater med sig och hävdade att de hittat Pollux i skogen. Mer troligt är att föräldrarna skickat pojken att lämna in en oönskad hund för att själv slippa besväret / frågorna. Hursomhelst togs Pollux emot av personalen och han fick flytta in bland de övriga lite mindre hundarna där han snabbt fann sin plats.

Pollux är en kille med mycket ”go”. Han tillbringar stor del av sin tid med bus och lek med sina kamrater. Pollux är bra på att dra igång aktiviteter och en mycket populär lekkompis. När vi besöker hans grupp kommer han snabbt fram och hälsar och visar att vi kan bli goda vänner – men efter en liten stund frestar leken med kamraterna igen och Pollux skyndar iväg på nya uppdrag. Vi söker för denne lille charmör ett tryggt och välkomnande hem där han får bli en central gestalt. Det vore toppen om det fanns en glad och pigg hund som sällskap på promenader och bus hemmavid. Pollux har i hägnet även träffat katter vilket har förlöpt utan incidenter.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Kastrup
Bilder från Sverige
Text från Sverige

2012 sep: Här kommer lite hälsningar från Pollux...

Han kände sig hemma redan från första dagen. Han har fått träffa familjens alla hundar vilket har resulterat i en liten flock som älskar att busa och leka tillsammans, gärna på stranden, i parken eller på något annat trevligt utflyktsmål. Vi har verkligen njutit av sommaren tillsammans allihopa. Han är populäraste hunden i grannskapet och även i Sverige en mycket omtyckt lekkamrat, om Pollux hundkamrater får rösta dvs. Han får alla runt honom att le och jag kan innerligt säga att jag ser att han njuter av sitt liv till fullo, vilket ger mig glädjetårar.
Pollux är mycket trygg i sig själv. Fastän vi bara känt varandra en dryg månad har jag sett honom blomma upp från en något osäker liten hund, till en hund som tar för sig av livets goda.

Tack så mycket för en helt underbar/fantastisk hund som jag redan kan säga är min allra bästa vän!


/Hälsningar från Pollux, Evelyn och Johan
 

© Hundhjälpen