www.hundhjalpen.seFILIPPA (nu FRIDA)

 
Född ca: ---
Kön: Tik
Höjd: ---
Längd: ---
Hals: ---
Vikt: ---
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Överlåtelsekostnad: 5000 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2012-07-22
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Ingen information tillgänglig.

Läs även våra krav och garantier.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Mallory (nu Molly) och Frida
Text från Sverige

2012: Det är nu fyra veckor sen vi hämtade våra två tjejer Molly och Frida (f.d Mallory och Filippa) på Arlanda. De har anpassat sig bra, det var mycket nytt.

Frida är väldigt social och vill mysa och gosa med alla. Molly är mer försiktig och avvaktande, men det kommer. På dessa 4 veckor har hon blivit lite mer tuff. Molly får sina perioder ibland när hon springer och tjuvar saker som hon inte får ha. Man ser en härlig blick i hennes ögon då. De leker i full fart i trädgården och springer ikapp och busar.

Molly har haft stort stöd av Frida. När Molly är ute på promenad utan Frida är hon betydligt mer försiktig. Ibland tar vi varsin hund och går på olika håll för att visa dem att man kan ”stå på egna ben”.

I början åt Molly jättesnabbt, hon tuggade knappt sina torrisar. Det tog ett par dagar innan hon förstod att hon inte behöver skynda sig, ingen tar maten och hon får mer sedan. De stjäl inte mat av varandra när den ena blir färdig först.

Det är jättekul att vara ute och gå på promenad. Det är promenader i bra hastighet, det är mycket att kolla. Matte och husse får också bra motion nu.

Om man funderar på att ta två hundar är det nog en fördel att ta dem samtidigt, de känner varandra sedan tidigare och har stöd av varandra.

Det var lite info om våra nya tjejer. Vi är jättenöjda med dem.

/Hälsningar från Monica och Anders Strömbäck i Höganäs
 

© Hundhjälpen