www.hundhjalpen.seMIA (nu JUDITH)

 
Född ca: 2003 okt
Kön: Tik
Höjd: 37 cm
Längd: 42 cm
Hals: 30 cm
Vikt: 11 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2011-10-09
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Mia hittades på gatan i Cernavoda och togs till hägnet för kastrering för att sedan släppas ut igen. Hennes vänliga sätt gentemot människor gjorde dock att man beslutade att hon skulle få stanna kvar och få chansen till ett eget hem. Då Mia är en av våra lite äldre hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen:

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3500 kr.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Kismet och Mia
Bilder från Sverige

Text från Sverige

2011: Nu har Judith bott hos oss lite mer än en månads tid och det fungerar bättre och bättre för varje dag. Hon är en mycket klok hund som är betydligt piggare än vad vi förväntat. Det fungerar också bra med de andra två hundarna även om det ibland blir bråk mellan tjejerna Judith och Edith om vem som skall få mest mys. Inget stort problem alltså.

Bilderna kommer från en hundrastgård i närheten dit vi går för att få Judiths sociala kompetens att bli lite bättre. Hon skäller och reser nämligen ragg varje gång hon ser/möter en annan hund. Det tar en liten stund innan hon godkänner sina nya lekkamrater i rastgården men sedan är det full fart på henne och hon bokstavligen yr runt.

Vi kommer få många trevliga stunder med denna hund. Tack för det Hundhjälpen!

/Lisa och Ebba
 

© Hundhjälpen