www.hundhjalpen.seHOUDINI

 
Född ca: 2003 okt
Kön: Hane
Höjd: 26 cm
Längd: 34 cm
Hals: 24 cm
Vikt: 5-6 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: Film1
   
Överlåtelsekostnad: 2500 kr
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2011-11-06
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Runt platser där resande människor rör sig finns ofta gatuhundar. De håller sig i närheten i hopp om att överbliven matsäck ska delas ut eller kastas bort så att hundarna kan komma åt den. Houdini höll till kring en busstation där han kryssade mellan de stora fordonen med stor fara för sitt liv. Hägnets adoptionsansvariga Lili blev varse den lilla hunden och förbarmade sig omedelbart. Hade Houdini inte fått medfölja till hägnet är det troligt att han skulle slutat som en överkörd platt fläck på asfalten, så den lille gubben hade tur.

Houdini är en lättsam och trevlig äldre gentleman. Han tycker om stora och små människor – speciellt de som bjuder på godis. Han hälsar vänligt och har inget emot att sitta en stund i famnen och mysa. Han har även bra kontakt med de andra hundarna i sin grupp och har också visat vänskapliga tendenser gentemot katter. Till denne lille charmör söker vi nu ett livslångt kärleksfullt hem där han får bli med i gemenskapen. Det får gärna finnas en snäll hundkamrat i hemmet. En katt kan också bli trevligt sällskap. Då Houdini är en av våra lite äldre hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen:

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är över 8 år till 2500 kr.

Läs även våra krav och garantier.Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Houdini och Bettan
Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen