www.hundhjalpen.seFORA

 
Född ca: 2006 okt
Kön: Tik
Höjd: 42 cm
Längd: 52 cm
Hals: 38 cm
Vikt: 20 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2011-10-30
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Varje gång vår adoptionsansvariga i hägnet, Lili, rörde sig i norra delen av Cernavoda mötte hon Fora, alltid ivrigt grävandes efter mat kring några sopcontainers. Fora lyfte alltid på huvudet och kom fram för att hälsa, med en bedjande blick i de uttrycksfulla ögonen. Då Foras skick var eländigt och omgivningen fientlig beslöt Lili så småningom att ta med Fora till hägnet och kontaktade övrig personal, som då med bil kom och hämtade henne till tryggheten.

Fora visar sin uppskattning varje gång någon tar sig tid med henne. Hon krumbuktar sig och småpuffar för att visa hur snäll och glad hon är. Detta är en positiv och glad tjej med ett mjukt och vänligt sätt. Bland de övriga hundarna har Fora en framträdande roll där de andra hundarna ser upp till henne. Fora initierar bus och springlekar, men även pauser med vila. Vi söker till pigga, aktiva Fora ett hunderfaret och tryggt hem där man vill ta vara på hennes alla goda egenskaper. Då Fora verkar mycket intelligent kommer hon nog att tycka om någon rolig aktivitet där hon får glänsa. Hon bor gärna med en pigg hundkamrat.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige

Text från Sverige

2012: Fora, som nu går under flera olika namn; Fora, Florence, Fåret, Flora osv. (Kärt barn har många namn som man brukar säga), har det bra, sover, leker och äter som hon ska. Hon har lärt sig sitt, ligg, vacker tass, gå fot lös bredvid mig och sök (även om hon spelar lite dum ibland när hon inte vill vara med) och hon hatar brevbäraren över allt annat i hela världen. På sin födelsedag fick hon leverkorv, hon följer snällt och gärna med till gallerier, fik och affärer, åker buss, tycker det är gött att åka tåg (av någon anledning, hon somnar direkt) och hon har utvecklat lite mer personlighet nu än när hon precis kom hit. Hon blir hur glad som helst när det kommer folk och hälsar på och älskar snö över allt annat. Fast sova är ju nästan bäst av allt. Jag har aldrig varit med om en hund som så gärna följer med överallt utan att det är några problem lika mycket som hon tycker om att bara slappa och jag är sjukt tacksam för henne. Snälla hälsa alla fina människor som jobbar i Rumänien och tacka för att de tog hand om henne och att hon mår bra från mig och puss från Fora. Hoppas ert arbete där fortskrider som det ska!

/Mvh Jåanna
 

© Hundhjälpen