www.hundhjalpen.seDARIA

 
Född ca: 2004 aug
Kön: Tik
Höjd: 53 cm
Längd: 60 cm
Hals: 43 cm
Vikt: 30 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2011-11-07
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Daria har som de flesta av våra hundar ett okänt liv bakom sig, men helt klart är att hon farit illa av människohand. Med tanke på hur fientligt det omkringliggande samhället är så är det ovanligt att hitta hundar som levt många år på gatorna. Förutom genom människors illvilja så decimeras hundarna av trafiken, svält och sjukdomar. Daria är ett lyckligt undantag. Hon har fått en fristad i hägnet och kan nu se fram emot att så småningom få den efterlängtade flygbiljetten som garanterar att det goda livet äntligen kan börja.

Daria är en snäll och godmodig tjej som i hägnet inte kan få det lugna och mysiga liv hon uppskattar. Hon vill gärna vara till lags men vill i lugn och ro bekanta sig först. Tidigare negativa upplevelser bland människor gör att hon måste få den tid hon behöver för att etablera kontakt. Därefter är Daria väldigt nöjd och visar med hela kroppen att hon är lycklig. Lite kelande och kliande och denna tjej lyser upp. Daria berör, helt enkelt. Hon har vänner av båda könen i sin hundgrupp men håller sig gärna utanför de vildaste upptågen och föredrar att strosa omkring med de lite lugnare hundarna. Vi söker nu till rara Daria ett lugnt och stabilt hem där hon får den kärlek och trygghet hon så väl behöver. Det bör inte finnas barn under skolåldern i hemmet. Daria bor gärna med en lugn och snäll hundkamrat och kan också tänka sig en katt som sällskap. Då Daria är en av våra lite äldre hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen:

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3500 kr.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen