www.hundhjalpen.seVALENTINA

 
Ålder: 6 år (jan 2010)
Kön: Tik
Höjd: 48 cm
Längd: 46 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 20 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2010-05-23
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 En av hägnets veterinärer, Valentino, var ute i ett privat ärende i somras (-09) då han mötte en mycket sällskaplig och mjuk tik med ett fult sår på benet. Hon såg desorienterad ut i området och blev mycket glad då vår veterinär uppmärksammande henne. Hon kom gående rakt mot bilen med en vaggande svans och lät sig utan vidare lyftas upp för att åka med honom till hägnet. Valentina har fått sitt namn efter sin räddare.

Valentina är en rar, snäll och mjuk hund som föredrar ett lugnare liv framför bus och lek med unghundar. Hon är mycket kontaktsökande och kommer försiktigt fram till alla besökare för att bli smekt och uppmärksammad. Den tillit hon visar människorna i sin omgivning och hägnets besökare är mycket stor men om det blir alltför livat så väljer hon att gå undan för att i stället iaktta hellre än delta. I hundgruppen är Valentina balanserad men också en av de hundar som alltid får stå tillbaka för de starkare individerna. Till Valentina söker vi ett tryggt och kärleksfullt hem beläget i en lugn miljö, där det gärna får bo en snäll hundkompis eller en katt. Då Valentina är en av våra lite äldre hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen:

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3500 kr.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen