www.hundhjalpen.se    Share

LEO


bild-1

I ett av de fattigaste kvarteren i staden Medgidia såg personalen från hägnet hur en ensam valp busade runt bland skräpet utanför ett hyreshus. Man frågade människorna i omgivningen om den lilla valpen och fick veta att Leo dykt upp i kvarteret för ett par dagar sedan och att han där setts tillsammans med ytterligare ett par valpar, troligtvis kullsyskon. Personalen letade i området efter Leos kamrater men av dem kunde man inte finna ett spår. Det lilla charmtrollet Leo blev i alla fall mycket glad då personalen visade honom intresse och han följde obekymrat med dem till bilen och åkte till hägnet.

Leo är en pigg, glad och mycket social unghund som tar varje tillfälle som ges att få busa och pussas med såväl hundkompisar som människor. Utan att tveka springer han svansviftandes fram och undersöker varje ny företeelse och besökare på ett nyfiket och lekfullt sätt. Om någon i hundgruppen skulle visa en antydan till missnöje med hans obekymrade valpiga sätt så visar Leo direkt att han respekterar deras vilja för att vänta några sekunder med nästa charmoffensiv. Mys och lek står högst upp på Leos önskelista när vi nu söker ett hem åt honom. Han skulle gärna vilja bo med en rolig hundkompis och komma ut på äventyr i skog och mark med sin nya familj!

Leo har en bestående luxation/hälta på sitt ena ben som inte kan korrigeras i hägnet.


Då Leo är en av våra handikappade hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen, läs mer här.

Född ca:
Kön:
Höjd cm:
Längd cm:
Hals cm:
Vikt kg:
Kastrerad:
Övrigt:

Överlåtelsekostnad:

Intresseanmälan:
Läs även:
Mer information:

Ankom Sverige:
2009 apr
Hane
46
45
32
14
Ja
Mått tagna vid 9 månaders ålder
2500 kr*

Fyll i anmälan här
Krav och garantier
info@hundhjalpen.se

2010-07-09


bild-2 bild-3

bild-2 bild-3


Ankomstbilder från Arlanda


bild-4 bild-4


Bilder från Sverige


bild-4 bild-4


Text från Sverige


Maj 2014:
Leo är en trevlig kille som tycker att livet är toppen när han får strosa runt på gården i egen takt. Han kan vara lite avvaktande mot personer han inte känner men det går snabbt över och när han väl lärt känna någon är han hur mysig som helst. Leo vill inte bo mitt i stan och inte med små barn då de kan skrämma honom, men han delar gärna sitt hem med andra hundar eller en katt.