www.hundhjalpen.se



LELA (nu LEIA)

 
Ålder: 6 ½ år (sep 10)
Kön: Tik
Höjd: 24 cm
Längd: 30 cm
Hals: 22 cm
Vikt: 5 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2010-11-08
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 



Hur Lela hamnat ute på gatan är ett mysterium. Liten som hon är bör hon i något stadie ha haft en ägare, kanske en äldre person. Vi har haft liknande hundar tidigare som då ägaren blivit gammal eller sjuk tvingats bo hos släktingar och vägrats ta med sin hund – som släktingarna helt känslokallt placerat utanför dörren. Kanske det är så det gick till för Lela. Hon hade hursomhelst inte klarat många dagar på gatan där farorna är många för en så liten hund. Tack och lov plockades hon upp av hägnets personal innan hon blivit alltför illa däran.

Lela är en mycket söt liten dam. Hon är snäll och godmodig, med en välvillig inställning till såväl personal som besökare. Någon har utan tvekan en gång varit väldigt snäll mot henne. Hon kommer självmant fram för att bekanta sig och kanske få sitta i famnen en stund. Med sina sex år är hon lugn och sansad, kärvänlig och balanserad. Hon trivs bra med sina hundkamrater – där hon har sina favoriter. Vi söker nu till detta lilla charmtroll ett tryggt livslångt hem där hon får en daglig dos av kärlek och mys, samt givetvis små intressanta promenader i parker och skogsbryn. Det får gärna finnas en liten, snäll hundkamrat i hemmet, eller varför inte en trevlig katt. Då Lela är en av våra lite äldre hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen:

För att ytterligare öka möjligheterna för våra lite äldre skyddslingar att kunna få ett hem reduceras överlåtelsekostnaden för hundar som är mellan 6 och 8 år till 3500 kr.


Bilder från Rumänien




Ankomstbilder från Arlanda




Bilder från Sverige




 

© Hundhjälpen