www.hundhjalpen.seFIFI

 
Ålder: 5 år (aug 10)
Kön: Tik
Höjd: 36 cm
Längd: 48 cm
Hals: 30 cm
Vikt: 10 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2010-10-04
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Lilla Fifi hade sin hemvist på Cernavodas gator när hon hittades. En rädd, darrande liten hund, smutsig och tovig, mager som en sticka. Det krävdes en hel del lock och pock för att få henne att våga sig fram, men säg den svältande hund som till sist inte övervinner sin rädsla vid åsynen av några matsmulor. Starka armar lyfte upp Fifi och förde henne till hägnet där hon nu fått en chans till nystart i livet.

Fifi är en försiktig liten dam som haft det svårt i livet. Det står utom allt tvivel att människor varit mycket elaka med henne. Fifi hukar undergivet i väntan på ett slag. Med tålamod och en vänlig röst får man henne att så småningom slappna av och våga sig på lite kontakt. Hon har vistats flera år i hägnet och har goda vänner bland de övriga hundarna där. Mjuk som hon är så ser vi heller inte som troligt att hon inte skulle kunna bli vän med en katt. Till Fifi, vår blyga lilla viol söker vi nu ett alldeles speciellt hem, där kärlek och omtanke genomsyrar atmosfären. Fifi kommer att behöva tid för blomstra upp och upptäcka allt trevligt som ett hundliv kan innehålla. Hon kommer att behöva en lugn miljö och positiva människomöten. Vi stället kravet att det ska finnas en glad och snäll hund i hemmet – som kan agera vägvisare för Fifi i den nya miljön. Barn under skolåldern bör inte finnas i hemmet.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige
Text från Sverige

2010 dec: Fifi är numera en högt älskad familjehund och ögonsten. Hon är intelligent, orädd, glad, kaxig och kärleksfull och hon tycker om barn.

I flocken finns även snällaste hanhunden Robbie, 7 år och katten Rambo 14 år.

MVH
/Kine, Tomas och Celine Eriksson
 

© Hundhjälpen