www.hundhjalpen.seMICHELA

 
Ålder: 10 mån (dec 08)
Kön: Tik
Höjd: 43 cm (Micheal kommer att växa något)
Längd: 48 cm
Hals: 28 cm
Vikt: 12 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2009-07-17
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: Från Sverige
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Michela har som så många andra valpar medvetet övergivits. Hon och hennes fyra syskon hittades i en kartong i Cernavoda. Antagligen var de oönskade valpar till någons privata hund. Med gesten att sätta dem i en kartong kanske ägaren hoppades att någon skulle ta sig an valparna – eller kontakta hägnet. Så skedde också och Michela och hennes syskon har fått växa upp i hägnet bland många andra unga hundar.

Michela är en mycket söt och rar ung tik. Hon är valpig och lekfull och älskar att busa med sina syskon. I sin större hundgrupp håller hon sig gärna lite i bakgrunden och låter andra leka våldsammare lekar. Michela är mjuk och social och söker gärna upp alla snälla människor som finns i närheten för en mys-stund. Hon puffar och gnyr och försöker på alla sätt få uppmärksamhet. Vi tror att Michela kommer att bli en härlig familjehund. Vi söker nu till denna goa tjej ett tryggt hem där hon får den kärlek hon förtjänar. Det får gärna finnas en snäll hund eller en katt i hemmet som sällskap.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige

Text från Sverige

2009: Nu har Michela varit hos oss i fyra veckor och hon har gjort många framsteg. Michela var inte rumsren när hon kom men det tog bara ett par veckor innan hon var det. Hon vågade inte gå i trappor så husse fick bära henne i början, men nu går hon själv och går även bra i koppel. Hon vaktade vårt sovrum mycket i början men nu är det beteendet borta. Michela var lite avvaktande mot våra barn men efter ett par veckor hade hon vant sig och nu kan barnen krama och klappa henne hur mycket som helst, hon älskar att bli kliad. Att åka bil går inte så bra än, hon blir åksjuk så fort hon sätter sig i bilen. Michela är en väldigt busig tjej, att jaga fåglar är jättekul och hon tycker om att hoppa upp på bänkar och bord ute. Michela är en jättesnäll hund och en bra familjehund och vi ångrar inte att vi tog en hund från Rumänien. Hoppas att fler vågar ta steget att adoptera en hund. Tack Hundhjälpen!

Hälsningar
Pernilla, Fredrik, Hannah, Clara & Michela
 

© Hundhjälpen