www.hundhjalpen.sePETE (nu RALLY)

 
Ålder: 1 år (feb 2008)
Kön: Hane
Höjd: 50 cm
Längd: 50 cm
Hals: 34 cm
Vikt: 17 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2008-06-12
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: Från Sverige
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Pete hittades en morgon utanför hägnet tillsammans med sin syster. De var bara små valpar, som någon antagligen hade placerat där under natten. Båda de små var utmärglade och svårt angripna av ohyra. Valparna fick förstås flytta in i hägnet och växa upp bland de övriga "ungdomarna" där.

Pete är en mycket trevlig bekantskap. Han är enormt glad och pigg och ser alla människor som nya lekkamrater. Han är nyfiken och aktiv, en hund som älskar att nosa och undersöka, leka och springa. Andra stunder njuter han av att vila ut i famnen på en snäll volontär. I hundgruppen har han en lite undanskymd roll, men trivs bra bland sina kamrater. Vi söker nu till Pete en egen familj där man vill ägna denne pigge kille mycket kvalitetstid. Det får gärna finnas en hundkompis i hemmet. Pete kommer att bli en härlig familjehund som gärna hänger med på roliga upptåg.


Bilder från Rumänien
Ankomstbilder från Arlanda

Bilder från Sverige


Monza och Rally


Shaolina (HH-06) och Rally
Hälsning från Sverige

Våra vovvar har det bra! Mrs. S gräver och badar i diken och Rally gör sitt bästa för att skoja upp madame.. Tänk om hon kunde haka på lite oftare och rusa runt! :)

© Hundhjälpen