www.hundhjalpen.seZEUS

 
Ålder: 2 ½ år (2007)
Kön: Hane
Höjd: 62 cm
Längd: 60 cm
Hals: 38 cm
Vikt: 30 kg
Kastrerad: Ja
   
Bakgrund: Adoptionsinformation
Bilder: Från Rumänien
Film: ---
   
Intresseanmälan: ---
För mer information: ---
   
Ankom Sverige: 2007-05-11
Bilder ankomst: Från Arlanda
Bilder: ---
Text: ---
   
   
Facebook: Dela på Facebook
Tipsa: ---

 Zeus hittades vandrande av och an som valp vid en väg i ett bedrövligt tillstånd. Han hade troligen blivit övergiven av sin familj eftersom han hade blivit sjuk. Zeus togs till hägnet och har nu blivit en ståtlig kille på 2,5 år.

Zues är en fantastiskt glad och trevlig hund, när han får komma ut till oss och hälsa blir han överlycklig, han överöser oss med pussar och slänger glatt i sig allt vårt godis. Zeus kommer väl överens med andra hundar, både tikar och hanar men han kan vara vaktig när det gäller sin mat och leksaker. Vi söker ett hunderfaret hem utan mindre barn (ej under 15 år). I familjen får det gärna finnas en annan hund men Zeus skulle också trivas mycket bra med att få alla uppmärksamhet själv.

Zeus är kastrerad och har fått båda sina ögon opererade för entropin. När han kom till hägnet led han svårt av demodex, en hudåkomma som återkommer då och då när han blir stressad. Då miljön i hägnet är långt ifrån idealisk för en hund som behöver trygghet och ett liv utan stress har vi beslutat att överlåta Zeus som en handikappad hund med en förhoppning att Zeus äntligen ska få all den kärlek han behöver och förtjänar.

Då Zeus är en av våra handikappade hundar gäller särskilda villkor för överlåtelsen, läs mer här.


Bilder från Rumänien

Ankomstbilder från Arlanda
Bilder från Sverige
    

© Hundhjälpen